Malin Bjørnås i aksjon mot Sandnessjøen i 2019

Tap i årets første hjemmekamp

Lørdag spilte Rindals håndballdamer årets første hjemmekamp. Rindal var klare favoritter mot Sandnessjøen, men gjestene skulle vise seg å bli en hard nøtt å knekke.

Lagene fulgte hverandre gjennom hele førsteomgangen, og byttet på å lede med ett mål. Like før pause scoret Gro Anita Bolme målet som førte hjemmelaget i en tomålsledelse for første gang i kampen. Stillingen til pause var 14 - 12.

Gjestene kom best i gang etter pause, og scoret omgangens tre første mål. Gjestene overtok kommandoen i kampen, og etter ti minutter ledet de med fire mål på stillingen 17 - 21.

Rindalingene er ikke kjent for å gi seg, og kjempet seg oppskriftsmessig tilbake i kampen. Ti minutter før slutt utlignet hjemmelagets toppscorer, Gro Anita Bolme, til 25 - 25. Det ble en svært spennende avslutning på kampen, men Sandnessjøen klarte å holde Rindal bak seg i målprotokollen.

Kampen endte til slutt 30 - 31.

Etter to spilte kamper har Rindal 1 poeng. Se tabellen her.

Neste kamp for Rindal er søndag 10. oktober. Da er Ogndal motstander, og kampen spilles i Rindalshuset.

Kampfakta Rindal - Sandnessjøen 30 - 31 ( 14 - 12 )