Gro Anita Bolme scoret tre av målene til Rindal

Rindal lekte seg til seier

Publisert

Vikhammer hang med til det stod 3 - 3 på resultattavla. Etter dette var det bare ett lag på parketten i Rindalshuset. Rindal var best i alle faser av spillet, og gjestene klarte ikke å henge med på tempoet til hjemmelaget. Til pause ledet Rindal 15 -8.

Malin Bjørnås var banens beste i kampen mot Vikhammer

Trener Anders Moe Sæter rullerte mye på spillerne, og i løpet av de første 30 minuttene hadde 11 av totalt 12 utespillere tegnet seg på scoringslista!

Etter hvilen fortsatte Rindal å dominere kampen. Vikhammer var direkte tannløse i angrep, og leverte i tillegg svakt forsvars-og keeperspill. Det utnyttet Rindal til sin fordel, og spilte til tider ball i hatt med trønderne. Bakerst stod Maren Halgunset en god kamp, og i angrep briljerte Malin Bjørnås som til slutt endte med åtte spillemål. Rindal vant til slutt kampen 30 - 15, og klatret til 3. plass på tabellen.

Allerede i morgen, søndag, skal Rindal spille ny kamp. Da venter Utleira 2 på bortebane med kampstart kl 16.00.

Kampfakta Rindal - Vikhammer 30 - 15 ( 15 - 8 )