Malin Bjørnås ble kampens toppscorer (arkivbilde)

Poengdeling i første seriekamp

Publisert

Rindals 3. divisjonslag sesongåpnet med bortekamp mot Strindheim 2 lørdag ettermiddag.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og midtveis i første omgang ledet Rindal 9 - 7. Rindal ledet på det meste med tre mål på stillingen 11 - 14 og 13 - 16. Like før pause reduserte Strindheim til 15 - 16.

Det var hjemmelaget som kom best i gang etter hvilen, og gikk for første gang i kampen opp i en tremålsledelse på stillingen 16 - 13 drøye kvarteret ut i omgangen. Rindal kjempet seg tilbake, og Malin Bjørnås utlignet til 24 - 24 med sju minutter igjen av kampen.

Rindal tok over kommandoen, og Anja Søyseth og Malin Bjørnås sørget for at Rindal ledet 26 - 24 når to minutter gjenstod.

Strindheim svarte på nytt, og i løpet av to hektiske sluttminutter scoret de to mål og sørget for at sluttresultatet ble 26 - 26.

Neste kamp for Rindal er lørdag 2. oktober. Da kommer Sandessjøen på besøk til Rindalshuset.

Kampfakta Strindheim 2 - Rindal 26 - 26 (15 - 16 )