Pressemelding fra Gjensidige:

Daglig leder Jakob Nørbech, salgsleder David Monkan, markedssjef Stig Sæter
Daglig leder Jakob Nørbech, salgsleder David Monkan, markedssjef Stig Sæter

15 millioner til lokale kunder

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll sine kunder får 15 millioner kroner til fordeling

– Våre kunder vil i gjennomsnitt få ca. kr 2.500 hver i kundeutbytte, forteller daglig leder i Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll, Jakob Nørbech. I tillegg til de nevnte kommuner omfatter markedsområdet til selskapet også deler av kommunene Sunndal, Gjemnes, Aure og Orkland.

For 12. året på rad deler Gjensidige ut et solid utbytte til eierne. I Gjensidige går mesteparten av dette til Gjensidigestiftelsen, som sender utbyttet tilbake til kundene.

Jakob Nørbech, daglig leder i Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll
Jakob Nørbech, daglig leder i Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll

– Det lokale Gjensidige-selskapet har nå nærmere 6000 kunder, privatpersoner og større og mindre bedrifter. Kundeutbytte vil derfor komme mange til gode, og være et positivt bidrag i en annerledes tid. Kundeutbytte tilsvarer 13 prosent av det kundene betalte i forsikringspremie i fjor, sier Nørbech.

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et resultat av fusjon mellom selskapene Gjensidige Surnadal, Gjensidige Halsa/Tingvoll og Gjensidige Hemne i 2020. Selskapet har kontor i Surnadal, Tingvoll, på Halsanaustan og Kyrksæterøra. Selskapet har 11 ansatte.

Gjensidigestiftelsen er den største eieren i Gjensidige Forsikring ASA. Stiftelsen videreformidler sitt aksjeutbytte fra Gjensidige til selskapets kunder. Gjensidigestiftelsen deler også ut store midler til samfunnsnyttige formål. Frivillige lag og organisasjoner kan søke om midler.

Powered by Labrador CMS