Stavganggruppa i Surnadal pensjonistlag:

Fin tur til Brøskehagen

Publisert

I dag gjekk turen til Brøskehagen, og 33 entusiaster møtte fram for å gå turen til Brøskehagen hyttefelt. Solen var dessverre ikke å se, men til alt hell var det oppholdsvær selv om tåka hang lavt. Turen fram til den ytterste hytta tok ca. 45 min., og det er en passende lengde for denne gruppen.

Det var mange flotte hytter å se langs veien utover, og dette er et fint felt som ligger langs sjøkanten. Det var nesten sammenlignbart med Tjøme hvor svaberg ligger langs stranda. På den ytterste hytta var det sågar satt opp en brygge for å lette ankomsten til sjøen.

Det var parkering ved Brøske gård, og da blir det vandring i ca. 1 km. langs fast veidekke. Enkelte ga uttrykk for at det var i lengste laget å gå etter oljegrus, og foreslo parkering ved fabrikken i Brøskehagen. Synspunktene ble tatt på ordet, og hvis det blir tur dit neste år er det inngått avtale med grunneieren om parkering.

Så var det samling på Svissholmen for kaffepause, og det er kanskje høydepunktet med turen hvor det sosiale kommer til sin rett. Dessverre var det en sjenerende vind fra vest, og det gjorde oppholdet litt kortere enn vanlig.

Neste torsdag går turen til Nauståfossen ved Kårvatn, og vi håper det blir like bra oppslutning da. Det er siste turen før sommerferien.

Powered by Labrador CMS