ANNONSE FOR UT I TROLLHEIMEN:

Ut på tur i august – Meld deg på!

Rindal pensjonistlag inviterer til nye turer. Vi starter mandag 2. august. Så blir det tur torsdag 5. august, torsdag 19. august, mandag 23. august, torsdag 26. august og mandag 30. august. Flere turer i september blir annonsert senere.

Oppmøtested er Rindal sentrum, ved lokalene til iTrollheimen, kl. 11.00. Dersom noen har behov for skyss til møtestedet, kan de hentes av Rindal pensjonistlag. Så kjører vi til Hølstoin, til parkeringsplassen ved Langvatnet.

Her overtar iTrollheimen. De som ønsker det, blir hentet av ATV eller kjørt innover i rullestol. Vi andre går innover, ca. 10 minutter etter grusvei til Trollheimstunet. Er det dårlig vær blir vi inne i oppvarmet lavvo. Blir det godvær kan vi være ute. Her blir det samtaler, historier og musikk, - og ikke minst god servering. iTrollheimen ved Åse Børset og Gøran Bolme tar seg av oss på beste måte. Britt Grete Moen serverer både kaffe og varm mat.

Retur blir kl. 14.00.

Nå kan du melde deg på innen 20. juli til Johanne Løset. Si fra om hvilken dag som passer best for deg. Du vil bli oppringt med tilbud om plass.

Johanne har tlf.: 915 74 948, e-post: [email protected]

Her er ingen øvre aldersgrense for å være med. Vil du ha med egen ledsager, er det helt i orden. Du behøver heller ikke være medlem i Rindal pensjonistlag for å melde deg på. Turene er gratis for deltakerne. Vi har søkt og fått penger fra Stiftelsen DAM for å finansiere prosjektet Ut i Trollheimen.

Nå er det allerede mange som har vært med på tur i juni. Snakk med noen av dem dersom det er noe du lurer på.

Vi i prosjektgruppa, Gudrun Moen, Jostein Grytbakk, Johanne Løset, Magne Løset, Oddvin Meland og Helene M. Nergård ønsker vel møtt til trivelige turer i august!

Powered by Labrador CMS