Magnus Øyen etter Trollheimsløpet 2021

To sølv til Magnus Øyen i Ungdomsmesterskapet

Ungdomsmesterskapet i friidrett arrangeres i Steinkjerhallen i helga. Magnus Øyen og Sebastian Børset deltar for Rindal IL i klassen G15 år, mens Nina Næss Bolme representerer Surnadal IL i klassen J16 år.

Ungdomsmesterskapet er et uoffisielt Norgesmesterskap for friidrettsutøvere i alderen 15 - 22 år.

Fredag løp 15-åringen Magnus Øyen fra Rindal inn til en imponerende 2. plass på 1500-meter. Øyen kom i mål på tiden 4,15,75. Sebastian Børset fra Rindal IL løp inn til 9. plass på tiden 4,44,73, og leverte med dette ny personlig rekord. Ni gutter løp finalen på 1500-meter.

Lørdag fulgte Øyen opp med en ny 2. plass på distansen 800-meter. Øyen kom i mål på tiden 2,02,79 - noe som er tangering av personlig rekord.

Nina Næss Bolme fra Surnadal IL gjorde også sine saker bra. I lengde ble hun nummer fire med et hopp på 4,93 meter. Ni jenter deltok i konkurransen.

Nina Næss Bolme - Arkivbilde fra 2019

Næss Bolme deltok også på 60 meter. Der ble hun nummer fire i semifinalen, noe som ikke holdt til å løpe finale.

Søndag gikk det enda bedre for Nina, som endte på 3. plass i høyde etter et hopp på 1,50 meter.