Kristoffer Nordvik ble nummer to i mosjonsløpet Ræta Opp som ble arrangert i Todalen i sommer

NM-bronse til Kristoffer Nordvik

NM terrengultra var lagt inn i fjelløpet Molde7topper Ultra som ble arrangert lørdag. NM-traseen var 49 kilometer lang og var på hele 2700 høydemeter.

Kristoffer Nordvik fra Surnadal debuterte med et meget sterkt løp, og endte til slutt på 3. plass. Prestasjonen til Kristoffer vil mest trolig føre til kvalifisering til VM som arrangeres i Thailand i februar 2022.

Nordvik løper for Rindal IL.

Tobias Dahl Fenre fra Siljan IL vant på tiden 4:50:06.9, 13 minutter før Anders Kjærvik fra BFG Bergen Løpeklubb. Kristoffer Nordvik kom inn på tiden 5:06:23.0.

Sylvia Nordskar fra OSO Friidrett vant dameklassen på tiden 5:39:49.0.

Halvor Drøpping og Robert Sørlie fra Trollheimen Fjellsportklubb deltok også i ultraløpet. Begge løp i klassen 45 - 49 år. Sørlie kom i mål på tiden 6:39:48.0, og Drøpping på 6:40:32.0. Av seks startende ble det henholdsvis 3. og 4. plass i klassen, og 30. og 31. totalt.

Det var totalt 62 startende i ultraløpet.

Halvor Drøpping ble nummer 4 i sin klasse. Her fra mosjonsløpet Ræta Opp i Todalen.

Alle resultater finner du her

Les fyldig rapport fra NM terrengultra på Kondis.no

Rindal IL Friidrett skriver om løpet på sin Facebookside

Tre øvrige lokale utøvere deltok i det ordinære Molde7topper, som er et 18km langt sti/fjelløp som går på Moldes tak. Start og mål ved Romsdalsmuseet, en samlet stigning på 1400 høydemeter. Løpet går over toppene Tusenårsvarden (Moldeheia), Skolmelia, Såta, Frænavarden, Audunshø, Togeheia og Varden.

Edvin Bakken (Rindal IL) ble totalt nummer 174 av 224 startende på tiden 3:49:03.0. Han var eneste deltaker i klassen 71+.

Aron Rodal Haugen og Isak Drøpping fra Surnadal IL løp begge i klassen 14-20 år, og ble henholdsvis nummer 4 og 7 i sin klasse. Haugen kom i mål på tiden 2:33.35.0 og Drøpping på 2:37:22.0. Det var totalt 20 startende i denne klassen. Totalt ble Haugen nummer 41 og Drøpping nummer 59.