Fotball 4. divisjon:

Frikk Hauglann Talgø

Surnadal seiret på bortebane

Publisert

Surnadals fotballherrer i 4. divisjon møtte Træff 2 på bortebane mandag kveld. Surnadal fikk en pangstart på kampen med scoring allerede i det 3. spilleminutt av Stein Todalshaug. Gleden var kortvarig, for minuttet senere utlignet hjemmelaget til 1 - 1. Like før pause sørget Sander Smevoll for at Surnadal kunne gå til pause med ledelse 2 - 1.

I det 62. spilleminutt økte Surnadal ledelsen til 3 - 1 etter scoring av Frikk Hauglann Talgø (bildet). Ti minutter senere reduserte moldenserne til 2 - 3, men Surnadal red stormen av og fikk med seg alle tre poengene hjem til Nordmøre.

Etter to serierunder har Surnadal full pott, og er plassert øverst på tabellen sammen med Dahle og Sunndal som også er ubeseiret.

Neste kamp for Surnadal er allerede førstkommende fredag. Da er Eide og Omegn FK motstander på Syltøran stadion.