Stian Jonli, produksjonssjef i El-Watch (COO) ønsker seg flere dyktige medarbeidere.

El-Watch vokser internasjonalt og ansetter enda flere

El-Watch har for alvor befestet sin posisjon som leverandør av sensorer til transport, industri, landbruk og bygg, og med ordrer på blokka fra Australia, USA, Canada, Storbritannia, Island, og Spania i tillegg til viktige hjemlige kunder, er det igjen behov for å utvide staben i firmaet med hovedkontor i Rindal og nyåpnet «distriktskontor» i Trondheim.

Teknologiselskapet har allerede ønsket 6 nye medarbeidere velkommen i 2022, men gir seg altså ikke her.

I tillegg til en spennende stilling som «Sales Manager - Industry» som ligger ute på finn.no, søkes det nå etter både Prosjektleder og Innkjøps/logistikkansvarlig i bedriftens utviklingsavdeling.

— Begge stillingene er utrolig spennende stillinger for riktig person, og viktige roller for å bidra til å ta firmaet videre i den vekstfasen vi er inne i, forteller utviklingssjef, (COO) Stian Jonli.

Stian Jonli, produksjonssjef i El-Watch (COO) ønsker seg flere dyktige medarbeidere.

El-Watch er et moderne teknologiselskap som ønsker å legge til rette for fleksible løsninger for å sikre seg de beste hodene.

— Vi er klar over at vårt rekrutteringsbehov fremover gjør at vi ikke alltid vil finne riktig kompetanse helt lokalt, og må legge til rette for at riktig person kan få jobbe fleksibelt og også benytte hjemmekontor i stor grad. Men vi setter veldig stor pris på søkere med lokale aner, så er du hjemme på påskeferie og får med deg stillingsannonsene på «Porten», så ikke nøl med å ta kontakt hvis du synes stillingene og firmaet høres spennende ut, fortsetter Jonli.

El-Watch holder til i lyse, moderne lokaler både i Rindal og Trondheim.
El-Watch holder til i lyse, moderne lokaler både i Rindal og Trondheim.

Flere stillinger vil komme i tiden som følger, så følg gjerne El-Watch både på facebook og LinkedIn så er du sikker på å få med deg siste nytt.

Link til stillinger på EW webside.

Powered by Labrador CMS