ANNONSE:

Rindølrennet søndag 6. mars 2022

Rindølrennet arrangeres for 41. gang søndag 6. mars 2022. Rennet har start og mål ved Skogsletta like ved Fv65 på Rindalsskogen, og går i naturskjønne og meget snøsikre Furuhaugmarka i Rindal, med utsikt mot Trollheimen.

Vi oppfordrer trimmere og mosjonister til å støtte opp om et meget tradisjonsrikt arrangement og ta den fine runden oppå Furuhaugmarka på søndag. Man kan velge å gå korteste alternativ på 6 km, hele runden på ca. 18 km eller gjøres som konkurranseklassene; gå to runder oppå marka og få loggført ca. 30 km. Parkering, påmelding og start/mål ved Skogsletta, og trimklassen har start fra kl. 10:00.

Rindølrennet gis også muligheten for å hente 4 poeng i Trimpoeng-konkurransen. Innsjekking kan gjøres ved Skihytta, Tiuråsen, Litjvatnet og i lysløypa ved Skogsletta. Antall tidligere deltagelser og stillingen i Rindølrennets vandrepokal kan man sjekke på denne siden.

I konkurranseklassene som går 30 km har Rindølrennet klasser både for de som vil gå fristil og klassisk. Se også løypekart med løypeprofil. Klassisk fellesstart fra kl. 11:45 og fristil kl. 12:00. Forhåndspåmelding for konkurranseklassene gjøres fra terminlista. Trimklasse uten forhåndspåmelding.

Powered by Labrador CMS