ANNONSE:

Julemesse på Eidet bedehus

Publisert

«Jo, det blir messe, og jo, vi skal ta hensyn til smittevernreglene!» Jeg har foreningsleder i misjonsforeninga Vårdag, Inger Marie Paulsen, «på tråden».

«Også i år inviterer vi til trivelig sammenkomst på Eidet bedehus nå på lørdag (21/11, fra kl. 15:00 – 18:00). Vi har basarbord med mange fine gevinster som skal trekkes, og vi har også en del salgsvarer. Mange vil nok savne anledningen til å kjøpe med seg bakst, småkaker og mye annet godt, men det får vi satse på til neste år igjen. – Ja, slik må det bli i disse koronatider….»

Inger Marie forteller at det også blir åresalg med engangs-årer og andre ekstratrekninger i løpet av ettermiddagen. Lars Kjetil Emblem fra NLM Nordvest vil holde andakt, og det blir kaffesalg med mye godt attåt.

Messa kan feire 50-årsjubileum neste år. Foreningslederen kan fortelle om tusenvis av kroner som hvert år er blitt sendt til bruk på tre kontinenter.

«Misjonssambandet driver menighetsbyggende og diakonalt arbeid, likedan utviklingsprosjekter bl.a. innen landbruk, helse og utdanning. Vi vet at dette har utgjort en enorm forskjell i utallige menneskers liv. Vi i misjonsforeninga gleder oss over å få være med i dette verdensvide prosjektet, og derfor innbyr vi til julemesse også i år – med koronarammer og begrensning på 50 personer inne i bedehussalen!»

Messa kan også støttes ved å kjøpe lodd på VIPPS: 629797 (Misj.for. Vårdag) og bankkonto 4040.5592.373.

«Så kan dere sende en SMS til meg, nr. 94 24 75 72, slik at dere kan være sikre på å få nummer i loddbøkene for pengene,» sier Inger Marie og avslutter med:

«og velkommen innom messa også i år!»

Misjonssambandet

Powered by Labrador CMS