Et kjøpesenter i ei bygate.
Amfi Ullevaal

Alti Forvaltning AS og Oslo Pensjonsforsikring AS inngår forvaltningsavtale på Ullevaal

Publisert Sist oppdatert

Det er nylig inngått avtale mellom Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF) og Alti om forvaltning av kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal Stadion i Oslo, skriver Alti forvaltning i en pressemelding. Senterporteføljen i Alti teller med dette 44 senter.

Senteret ligger lett tilgjengelig langs Ring 3, i umiddelbar nærhet til både T-bane og flere busslinjer. I tillegg til butikker og servering er det også hotell, Ullevaal Stadion, P-anlegg, kontorer og bandybane på eiendommen.

Kjøpesenterdelen av eiendommen huser 31 butikker, og omsatte i 2022 for NOK 764 mill. Hoveddelen av senteret eies av Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF).

Portrettbilde av en mann.
Lars Ove Løseth

– Kjøpesenteret på Ullevaal er et spennende bydelssenter med gode muligheter, og som passer godt inn i vår portefølje. Vi ser frem til å komme i gang med arbeidet for å utvikle senteret videre sammen med eierne, sier adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS.

– Vi er svært tilfredse med å få inn en profesjonell og publikumsorientert forvalter av vårt senter på Ullevaal, og ser frem til videre vekst og utvikling av senteret som gjennomgår en oppgradering i disse dager,» sier forvaltningsdirektør i OPF, Richard Groven

Powered by Labrador CMS