Adventskalender:

4. desember

Publisert Sist oppdatert

Trollheimsportens Adventskalender 2021 viser utsikta ut frå ei bedrift eller kjent bygning i Rindal eller Surnadal. Kanskje det hjelper med eit lite tips også!

Her finn du også svar på gårsdagens luke, premiar og vinnarar. Trekninga blir utført på føremiddagen dagen etter, og da blir navna på vinnarane fylt inn.

Svar på luke 3:

ALTI kjøpesenter, Surnadal

Julegaten inne på ALTI


Dette skriv innsendarane om denne plassen:

Butikksenteret i Surnadal. Husker når det åpnet.Spennende for ei lita dråk. Til jul ble det mye fint å se i vinduene. Når vi gikk runden der vi idag vandrer i gode varme ganger. var vi da ute i frisk luft . Ikke noe tak da nei. - Åshild Langli.

Et butikksenter som har blitt veldig fint etter renovering - Kari Mette Skjølsvold.

I dag ser vi ut fra en av inngangene i Alti- senteret i Surnadal. Første namn var Butikksenteret Vårt når det åpna med tre butikker i 1977(?), Husfliden, Hamnes Import og Brødrene Moens butikk med byggvarer og sport, - senere Pers. Husfliden er den eneste som fortsatt er i senteret. Navnet vart endra til BC-senteret og Amfi. - Lars Gudmund Røen.

Dette er inngang til kjøpesenteret Alti i Surnadal 😊🎅 De beste minnene derfra er fra Ringo som barn! Alltid en glede å få komme inn dit og både få se og ønske seg leker til jul og bursdag 😊🤩 Ikke minst det å endelig få kjøpe en etterlengtet leke man har spart opp til en god stund. Det var stas det! - Maja Bævre.


Vinnarar for luke 3:

Gave: Lyslenke
Givar: Hageland Surnadal

Vinnar: Odd Asbjørn Bævre

Gave: Boka "Furukjempene i Trollheimen"
Givar: Fotograf Morten Gåsvand

Vinnar: Geir Borstad

Gave: Et lass med hagejord til bilhenger
Givar: Meldal miljøanlegg

Vinnar: Vigdis Opøien

Vi gratulerer!

Gaven kan hentas hos givarbedrifta dersom ikkje noko anna er oppgjeve. Vinnarane får melding på e-post.



Luke 4:

Tips: Her nyt vi ikkje berre utsikta!

Kvar trur du dette er? Send svaret ditt til adventskalender@trollheimsporten.no. (OBS! Ny epost-adresse!). Legg gjerne til ein kort kommentar eller nokre ord om eit minne eller ein episode du forbind med denne staden.

Svarfrist: Midnatt.

Powered by Labrador CMS