Varig Orkla Arena og Bjerke travbane:

Et travløp
Scarselli (midt i bildet) på oppløpet.

Fine prestasjoner på travbanen

Publisert

Tirsdag kveld var det ny travdag på Varig Orkla Arena, med fine prestasjoner av våre hester.

Scarselli er i fin form for tida, og etter en fin spurt så kapra ho tredjeplassen på tiden 1,17,2, en god tid på en bane som ikke innbød til noe rekordtider. Skikkelig vinterbane, med blanding av grus og snø som toppdekke. Scarselli ble kjørt av Veronika Bugge. Eiere er Irene Løfaldli og Arnhild Fiske. Irene trener.

En travhest med dekken
Mr. Pagadi

Mr. Pagadi, som eies av Ola Sylte Heggset, gjorde en spennende start. Den har ikke startet siden i sommer. Den måtte til Oslo å opereres for løs beinbit, forholdsvis ukomplisert inngrep, men det tar tid. Men nå var den klar for start. Og det gikk bra. Fjerdeplass etter lang pause er veldig godkjent. Trener Inge Melby kusket, og tiden var 1,18,9

En påselet travhest i boksen
Tati no

Tati No som eies av Ann Torild Tienen og Stine Grytskog Ramsøy endte på sjetteplass på 1,36,7, og det med to tapsbringende galopper underveis. Trener og kusk er Odd Arne Kjøsnes. Galoppene skyldes ifølge Kjøsnes at han var bortpå seg, for lange høver foran. 

En påselet travhest i boksen
Stormare

Stormare til Nis Stokke startet også, men han fungerte ikke som best, og endt i det slagne felt.

Neste kjøring blir 1. juledag. Det er en litt spesiell dag det, men det er på kveldstid, så da er vel de fleste juleselskap ferdig. Fint å ta en tur dit, og ta en bedre julemiddag der.

Martin Kjøren tok turen til Bjerke sist lørdag med Hongslo Viktoria. Ho var gjennom en V-75 seier på Varig kvalifisert til å starte i en finale på Bjerke mot landets aller beste kaldblodshopper. Ho leda løpet lenge, men det vart for tøft til slutt. Men absolutt en hederlig innsats. Kusk var bergenseren Svein Ove Wassberg, i mine øyne landets beste kusk.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS