Politiet i Surnadal melder:

To personer anmeldt etter fritidsbåtulykke natt til 18. mai

Natt til lørdag rykka politiet i Surnadal ut til ei melding om en fritidsbåt som hadde kjørt på land ved Kallset i Bøfjorden i Surnadal kommune. To av personene i båten er nå anmeldt.

Publisert Sist oppdatert

Politiet i Surnadal opplyser at det var fire unge menn fra Surnadal i båten, som kjørte på land i Bøfjorden, nær grensa til Heim kommune, rundt klokka 3 natt til lørdag 18. mai. Mennene i båten tok selv kontakt med politiet etter å ha kjørt på grunn. 

Politiet rykket ut til stedet, og brannvesenet fikk skaffa en lokal båt, og kom seg ut og fikk henta mennene inn til Kallset, hvor de ble tatt hånd om av ambulanse. Den ene av mennene hadde smerter i mageregionen, og ble kjørt til sykehus for undersøkelse. De andre tre ble bare undersøkt av ambulansepersonell på stedet.

Politiet opplyser at ingen av de fire i båten var eier av båten, men den ene av dem hadde disposisjonsrett over båten. En annen av de fire styrte båten, og vedkommende er anmeldt for promillekjøring. Mannen som disponerte båten er også anmeldt, for å ha overlatt styringen av båten til en som var ruspåvirket.

Powered by Labrador CMS