Scarselli i aksjon i et tidligere løp på Varig Orkla Arena (hest nr.tre)

Midtsommertrav på Varig Orkla Arena

Det har vært årets midtsommertrav på Varig i helga, med løp både fredag kveld og lørdag. Fint vær var det, og mye publikum på plass. Mange starthester var det også fra vårt distrikt.

Publisert Sist oppdatert

Vi begynner med fredag kveld, der det var NM for landets 12 beste travkusker. Der blir det tildelt hester for å kjøre 5 løp, og den med de beste resultatene blir vinner av NM. I år vart det seier til Åsbjørn Tengsareid, rogalending med base i Vestfold.

Per Oleg Midtfjeld, fra Momarken Travbane, var oppsatt på de to rindalsdamene, Scarselli og Tipo di Vittoria. Midtfjeld er vel best kjent for sin seier i Solvallas Elitelopp med hesten Steinlager i 2005. Han kjørte fine og veldisponerte løp med merrene. Scarselli til Irene kom på 4.plass på fin tid -  1,15,1. Ho hadde en fin spurt nå. Tipo di Vittoria vart nr. 5 på 1,15.7. Heidi sin hest tok en liten siesta i siste sving, men starta opp att med full fart på oppløpet. God prestasjon !
Ola sin hest Mr. Pagadi startet også i NM-løp, og den vart nr. 6 på tiden 1.15.9. Her var Dag Sveinung Dalen kusk. 

Rindalshestene hadde egen heiagjeng

Stormare til Nils starta i et monteløp og tok 5.plassen på tiden 1,28.3, med Guro Berg som rytter. Gikk egentlig et veldig bra løp, for der var det gode hester med. Hester med rekorder på 1,19 og 1,21.

To hester til var med, Obrigada tullet seg bort med galopp, og Big Dancer KB hadde ingen god dag.

Lørdag var det stordag med rikstotoløp med store pengepremier. Der var Frøy med, men merra til Astrid og Petter galopperte seg bort dessverre. Snonsøy Juva til Randi og Jon tok 6.plassen på ny rekord, 1.31,6. Jomar Blekkan var kusk denne gang

Det var det som skjedde på Varig. Men ikke nok med det, Lene Søyset tok turen til Oviken i Sverige for å starte. Oviken er en bane som bare kjører løp om sommeren, og ligger litt sør om Østersund. Søyset Storm kom på 6.plass. Lene skal for øvrig til Biri fførstkommende tirsdag med Søyset Norah. Ikke redd for å ta noen lengre turer ho Lene.

Irene med Scarselli i hjemlige omgivelser
Powered by Labrador CMS