Talgø MøreTre melder

Øystein Halle, ny adminstrerende direktør i Talgø MøreTre

Øystein Halle blir ny administrerende direktør i Talgø MøreTre

Øystein Halle er ansatt som administrerende direktør i Talgø MøreTre AS fra oktober 2024. Halle kommer fra stillingen som fabrikksjef i Pipelife Norge, en stilling han har hatt siden 2014. Dette skriver Talgø MøreTre / Talgø Invest i en pressemelding onsdag

Ny administrerende direktør i Talgø MøreTre

– Jeg er svært glad for at Øystein Halle har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Talgø MøreTre. Vi har vært gjennom en grundig prosess hvor det var flere sterke kandidater, og føler oss trygge på at nettopp Halle er den rette personen til å lede bedriften i årene som kommer. Han har en solid faglig bakgrunn og en rekke personlige egenskaper som vi mener er avgjørende for å lede et selskap i endring og sterk vekst. Jeg er overbevist om at Halle vil bidra til selskapets videre utvikling på best mulig måte, sier Terje Talgø, konsernsjef i Talgø.

I Talgø MøreTre vil Øystein Halle få en overordnet rolle som industriell og kommersiell leder, med et helhetlig ansvar for bedriften. Som administrerende direktør er målet å bidra til økt verdiskaping for både selskapet, kundene og samfunnet ellers. I dette ligger blant annet løpende optimalisering og forbedring av selskapets prosesser, samt målrettet arbeid med utvikling av den viktigste ressursen – menneskene, og sørge for at alle har en trygg og givende arbeidsplass hvor kollegialt samhold og tillit er en viktig del av grunnmuren. I tillegg vil teknologisk innovasjon være et viktig bidrag til effektive prosesser. Bærekraftarbeidet, som Talgø har jobbet målrettet med i mange år, vil også stå sentralt.

Fra produksjon av Møre Royal

- Det er sjelden vare at det lyses ut en slik type stilling i en bedrift av såpass størrelse i vår region. I tillegg er eierskapet nasjonalt og lokalt, noe som appellerer veldig til meg. Jeg går med ydmykhet inn i rollen som administrerende direktør i Talgø MøreTre, som er et veldrevet selskap med mange dyktige folk i de ulike avdelingene. Selskapet er ellers godt kjent for meg, men bransjen er ny og jeg har mye å sette meg inn i. Først når jeg er blitt godt kjent med selskapet, menneskene og kulturen der, kommer det til å bli tydeligere hva jeg, sammen med de andre ansatte, kan og bør bidra med for å fortsette den formidable veksten selskapet har hatt de siste årene. Jeg gleder meg til å jobbe i en spennende bedrift preget av mye kunnskap, lidenskap og lokalpatriotisme – og med MøreRoyal som merkevare, sier Øystein Halle, påtroppende adm.dir. - Talgø

Øystein Halle erstatter Hallvard Brusethaug som etter 16 år har bestemt seg for å gå over i en ny stilling i selskapet.

- Vi vil samtidig få takke Hallvard Brusethaug for hans enestående innsats for Talgø MøreTre. Han har ledet selskapet gjennom store endringer siden 2008, og etterlater et solid selskap til sin etterfølger. Vi er derfor svært glade for at vi får med oss Hallvard og hans kompetanse videre i selskapet, avslutter Terje Talgø.

Powered by Labrador CMS