Gjør klart til utstilling. Fra v. Anne Marie Rognskog, Sverre Hatle, Olav Karlstad, Anna Hatle Nymo, Marit Elin Eid og Sissel Halset Storslett

Straks klart for utstilling

Torsdag kveld var det full aktivitet i Finstua på Surnadal Kulturhus. I samarbeid med Surnadal kunstforening stiller Sverre Hatle ut arbeider av kona Randi, som døde i fjor høst. Minneutstillingen Perler i åkeren åpner lørdag.

Publisert

Randi Hatle var en allsidig kunstner, noe som gjenspeiles i utstillingen. Her finner vi både maleri, tekstil, keramikk, håndarbeid og poesi for å nevne noe.

Sverre og dattera Anna rigger til utstillingen med hjelp av medlemmer av styret i kunstforeningen.

- Dette blir ikke en salgsutstilling, alle arbeidene er i privat eie. Vi vil minnes mennesket og kunstneren Randi Hatle. Det blir en fargerik og flott utstilling, det er jo et helt liv som blir stilt ut her, sier Marit Elin Eid i Surnadal kunstforening.

På åpning blir det også lansering av bok med dikt etter Hatle. Dette er dikt som ikke er utgitt tidligere. I tillegg vil det bli solgt kort med dikt av Randi.

Åpningen er lørdag klokken 13, ytterligere åpningstider vil en finne på Kulturhuset og på Kunstforeningens facebookside. Dersom noen har lyst til å se på utstillingen utenom åpningstid, kan de henvende seg i resepsjonen eller ta kontakt med Sverre Hatle.

Powered by Labrador CMS