Rindal Il 4.divisjon herrer

Fra oppvarming før kampen mot Nidelv på Tempebanen

Poengdeling på Tempe

Lagene dominerte i hver sin omgang da sluttresultatet ble 2-2 mellom Nidelv og Rindal IL lørdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Begge lagene sto uten poeng da Nidelv og Rindal Il møttes i andre serierunde i Adressa - ligaen /4.divisjon på Tempebanen i Trondheim lørdag. Nidelv tapte 3-4 for Trønder-Lyn på hjemmebanen i første runde, mens Rindal måtte reise hjem uten poeng etter å ha tapt 0-3 mot NTNUI.

God omgang for Rindal IL

Rindal Il kom best i gang, og selv om begge lag var farlig frempå i begynnelsen av første omgang var det Rindal Il som hadde de fleste og største sjansene. Allerede etter 11 minutter gikk Rindal Il opp til 1-0, etter scoring av Daniel Hagen Eide. Rindal IL hadde flere sjanser utover i omgangen, og selv om Nidelv var nær på å utligne etter en halvtimes spill, var det vel fortjent at Rindal Il gikk opp til 2-0 etter 34 minutter. Daniel Hagen Eide vant ballen inne i Nidelvs 16 meter, la tilbake til Sondre Næss Bolme, som satte ballen utagbart til side for Nidelvs målvakt fra 12-13 meter. Da dommer Vilje Sølverud Larsen, fra Stoppen Sportsklubb, blåste av omgangen etter 45 minutter, var det med en velfortjent 2-0 ledelse til Rindal IL.

Kampen endrer karakter

Kampen endret betraktelig karakter i andre omgang. Nidelv startet omgangen klart best, og allerede etter 7 minutter i reduserte Sander Loe Horgmo til 1-2 for Nidelv. Etter reduseringen kom Rindal Il noe mer med, men Nidelv hadde de største sjansene, og utligningen kom etter 60 minutters spill. Målscorer for Nidelv denne gang var Aslak Brekke Fagerli. Kampen fortsatte imidlertid med sjanser til begge lag, Rindal Il hadde noen gode muligheter på kontringer, men Nidelv var nok nærmest til å ta ledelsen utover i andre omgang. Det ble imidlertid ikke flere scoringer, og kampen endte 2-2, noe kanskje Nidelv var minst fornøyd med etter andre omgang.