Pressemelding:

Halvard Fjeldvær, konsernsjef i Svorka, og Nils Heggem, som blir daglig leder i Svorka Installasjon.

Svorka i vekst – etablerer nytt selskap

Etableringen skjer som følge av sterk vekst for Svorka de siste åra, som har gått fra å være et tradisjonelt strømselskap til en komplett leverandør av energismarte løsninger.

Det nye selskapet består av El-Co og Real Installasjon, som nå slåes sammen og blir til Svorka Installasjon.

–I dag leverer vi i hovedsak internett og strøm, men vi ønsker å levere flere tjenester som sol og elbilladere til våre kunder. Vi har etter hvert fått et stort markedsområde, som strekker seg fra Halsafjorden og inn til Klett og Midtre Gauldal, sør for Trondheim, og skal vi kunne være lokale i hele området, er det bedre å kunne profilere ett merkenavn – Svorka. Det gjør det lettere for kundene våre også, forteller Halvard Fjeldvær, konsernsjef i Svorka.

Stort behov for flere folk

Nils Heggem, som blir daglig leder i Svorka Installasjon, ser også at etableringen av det nye selskapet har flere fordeler.

–Kundene vil nå få ett selskap å forholde seg til fra A til Å. Svorka blir i tillegg komplett leverandør fra kjøp til ferdig installert løsning. Dette vil gjøre hverdagen enklere for kundene, men også for oss. Nå får vi flere folk og vi blir godt rustet til å møte den økte konkurransen.

Svorka har de siste årene utvidet produkt- og tjenesteporteføljen og leverer i dag både elbilladere og solcelleanlegg, i tillegg til strøm, internett og varmepumper. Installeringen er det Svorka Installasjon som skal stå for, og de ser allerede nå at de har et stort behov for flere folk i arbeidsstokken

De ser for seg å starte rekrutteringsprosessen raskest mulig, og det kan fort bli snakk om opp mot 5-10 nye stillinger. De nye stillingene vil hovedsakelig være fagfolk innen telekommunikasjon og elektro, men det blir også stort behov for prosjektledere.

Satser på solceller

Svorka Installasjon vil få nok å henge fingrene i, ikke minst med satsingen på solcelleanlegg.

Solcelleanlegg er et av de nyeste produktene Svorka tilbyr, og interessen har vært stor fra første stund. Spesielt i disse tider med mye oppmerksomhet rundt kraftmangel og høye strømpriser, er det flere som ser seg om etter mer energismarte løsninger.

Soldagen som ble arrangert i Surnadal i 2022 var svært vellykket, og nå håper de å kunne gjenta suksessen med en soldag på Orkanger også. Første soldag arrangeres allerede 23. mars, og der vil det bli god mulighet for alle interesserte til å få mer informasjon og svar på det de måtte lure på om solcelleanlegg.

Svorka Installasjon – operativt fra 1. september

Svorka Installasjon vil være operativt først fra 1. september. Selve arbeidet med etableringen skal ikke kundene merke noe til, da både El-Co og Real Installasjon vil fungere som vanlig frem til 1. september.

Powered by Labrador CMS