ANNONSE - Surnadal IL

Barneidretten i Surnadal inviterer til «Åpen hall» og «Idrettsleik»

Åpen hall:

Barneidrettsgruppa i Surnadal IL inviterer til åpen hall i Surnadal idretthall lørdag 21. oktober og søndag 26. november, kl. 10–13. Vi lager mange forskjellige leke- og aktivitessoner som inspirerer til bevegelse, glede og samspill. Arrangementet er gratis, og barn med følge kan komme og gå som de ønsker i tidsrommet det er åpent. Det foregår arbeid og vedlikehold i østsiden av hallen denne høsten, så vær obs på skilting og avsperringer.

Idrettsleik:

Alle barn født i 2017 og 2018 inviteres til «Idrettsleik» i gymsalen på Surnadal barne- og ungdomsskole onsdager kl 17-18. Vi starter onsdag 25. oktober, og treffes til seks økter før vi tar en pause i desember (siste økt i høstsesongen blir onsdag 29. november). Dette er et lavterskeltilbud for førskolebarn og førsteklassinger, hvor lek og variert aktivitet, trygghet og trivsel er i fokus. Idrettsleiken er gratis.

Vi ønsker at foreldrene registrerer barna og seg selv som foresatte i appen Hoopit. Følg lenka under, velg gruppa Barneidrett og Idrettsleik 5-6 år.

https://app.hoopit.io/join/surnadal-idrettslag-752597

Om du har spørsmål, kan du ta kontakt med Jorid Aarvåg på mobil 97517593.

Powered by Labrador CMS