TaeKwon-Do leir i Surnadal:

Kjell Gunnar Polden (i blått) sammen med Grandmaster Per Andresen, Master Odd Arne Larsen og Master Snorre Edvardsen. Alle har vært med på denne leiren siden dens oppstart i 1991.

- Viktig å få til dette igjen

Etter ett års pause på grunn av koronasituasjonen, er det i år igjen endelig duket for TaeKwon-Do leir i Surnadal. 30-årsjubileet, som egentlig skulle foregå i fjor, er kommet godt i gang.

Publisert Sist oppdatert

Kjell Gunnar Polden kan fortelle at leiren i år åpner for noe mindre påmeldte, med tanke på smittevernshensyn. Arrangementet, som til vanlig fyller dalen med tusenvis av utøvere, må i år nøye seg med ca. 100 voksne deltagere. Polden er likevel svært glad for at det var mulig å gjennomføre leiren i år.

- Det er både veldig trivelig og viktig å få til dette igjen i år. Deltagere og instruktører synes det er fantastisk å være tilbake i Surnadal, sier han.

Fra dagens treningsøkt. En fornøyd gjeng klare for fine dager i Surnadal.

Alle som har kommet reisende har testet seg for smitte hos HMS-senteret i dalen, og treningene er lagt opp med fokus på å holde god avstand. Disse blir i tillegg gjennomført utendørs så langt det la seg gjøre. Polden forteller at de har hatt et godt samarbeid med kommuneoverlege, Bjørn Buan, under hele planleggingen. Han vil også skryte av lokalbefolkningen i bygda.

Flinke medlemmer fra håndballgruppa vasket gulvene frie for klister etter kamp før leirdeltakerne skulle trene.

- Alle vi møter, fra de ansatte på hotellet til kokkene og servitørene på Kinarestauranten, er veldig greie og serviceinnstilte når vi dukker opp i til tider ganske store antall. Det setter vi veldig stor pris på, sier han.

Leiren skal foregå frem til fredag 6. august, hvor det blir mye trening, men også blant annet grilling, andre sosiale aktiviteter og en valgfri tur til NauståfossenKårvatn. Med andre ord har deltagerne masse å glede seg til.

- Glede er hovedfokuset for denne leiren, avslutter Polden.

Powered by Labrador CMS