Åtte mennesker står. To holder et ark som viser hvor navnet på hallen skal stå.
Banken presanterte navnet på fotballhallen på Syltøran torsdag. Fra venstre: Styremedlem i Surnadal Fotballhall AS (Surnadal IL) Anders Grimsmo, styreleder i Surnadal IL Vidar Ulvestad, Allan Troelsen, Hans Mellemsæther, Arne Berset og Liv Dalsegg fra Sparebank 1 Nordmøre, styremedlem i Surnadal Fotballhall AS (Surnadal IL) Svein Inge Kvande og daglig leder i Surnadal IL Juras Chachlauskas.

Navnet på fotballhallen er klart

SpareBank 1 Nordmøre har sammen med Sparebankstiftelsen Surnadal sparebank støttet fotballhallen med tilsammen 6.000.000 kroner inkludert driftstøtte i fire år. Den store andelen av støtte gav dem mulighet til å bestemme navnet på hallen, og torsdag presanterte de hva den skal hete.

Viktig for bygda og fotballen

Allan Troelsen fra Sparebank 1 Nordmøre er stolt bidragsyter:

–Det er kjempepositivt at vi får til en sånn hall lokalt sett. Og det er imponerende å se når det begynner å komme opp hvor stort det blir. (...) Det blir knallbra og utrolig viktig både for Surnadal og fotballen at vi får de mulighetene og får det tilbudet. Vi er veldig stolte av å kunne være med å bidra til det.

Banken er glad for at det er mange andre som ble med og bidro i tillegg til dem.

Navnevalget

Banken har gjort sine vurderinger på hva som kan være et godt navn. De har ønske om å bli profilert samtidig som de er opptatt av at det er et navn som blir godt mottatt og som blir brukt. Navnet de har landet på er "Bankhallen".

Planen er å åpne på solsnudagen. De har ikke fått noe innspill på at noe er forsinket, så de har tro på at det skal bli åpning til planlagt tid.

Liv Dalsegg fra Sparebank 1 Nordmøre illustrerer slik omtrent hvor det skal stå "Bankhallen". Hun synes det er viktig at navnet er lett å bruke både skriftlig og muntlig.

    –Og så er det lettsagt på surnadalsk, legger hun smilende til.

Dame holder oppe et ark foran veggen til hallen som holder på å komme opp.
Liv Dalsegg fra Sparebank 1 Nordmøre illustrerer slik omtrent hvor det skal stå "Bankhallen".
Powered by Labrador CMS