Landsskytterstevnet 2022

Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen skytterlag er med i ungdomsfinalen onsdag.
Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen skytterlag er med i ungdomsfinalen onsdag.

Er med i ungdoms­finalen på Lands­skytter­stevnet

Tirsdag begynte NRK sine TV-sendinger fra Landsskytterstevnet i Bodø. Flere skyttere fra Surnadal var med på den innledende skytingen i klasse 5, og kampen om plassene på årets kongelag. Ingen av våre lokale skyttere nådde opp til kongelaget, men Kjell Arne Fjærli har plass på ungdomslaget.

Publisert Sist oppdatert

Av skytterne fra vårt område var Karen Snekvik og Jorun Snekvik fra Surnadal skytterlag best. Begge har 243 poeng etter innledende skyting. Karen Snekvik ligger som nr 63 på lista, med 243(13), og Jorun Snekvik ligger som nr 68 med 243(11). Bare de 15 beste skytterne er med på Kongelaget. Finalen vises på NRK TV onsdag kveld.

Kjell Arne Fjærli, Bæverdalen, er inne på lista med 242(6), etter svær bra skyting i klasse 4 på mandag. Med dette har han plass på ungdomslaget, for skyttere opp til 20 år. De skyter sin finale før kongelaget onsdag kveld. Dette blir også vist på NRK TV.

Eline Lillegård, Hjelmen, Ingar Waag, Surnadal, og Jorun Snekvik, Surnadal, utgjorde sammen med Marte Bjerkaas Nisja fra Sunndal Normør sitt lag i samlagsskytingen for senior. Det ble en fin 14. plass, av 44 lag som deltok.

Juniorklassen ble ferdig med sin finale tirsdag. Vegard Fjærli, Bæverdalen, ble nr 18 med 99 på omgangen og 348 poeng.

Brødrene Kjell Arne og Vegard Fjærli gjør det begge bra i LS.
Brødrene Kjell Arne og Vegard Fjærli gjør det begge bra i LS.
Powered by Labrador CMS