Et travløp.
Søyset Norah på Varig Orkla arena forrige tirsdag, i god fart i tredjespor gjennom siste sving.

Travresultater fra den siste uka

Her kommer en oppsummering av det som har skjedd på forskjellige travbaner den siste uka.

Publisert Sist oppdatert

Forrige tirsdag var det kjøring på Varig, der Søyset Norah til Lene Søyset var den eneste som hevda seg i fremste rekke. Som vanlig dårlig ut fra start, men en flott avslutning gjorde at det vart en 4. plass på tiden 1,29,8. Lene kjørte sjøl.

Det vart ikke noe uttelling på Tati No, Snonsøy Juva og Stormare. De gjorde fine løp, Tati No viser framgang, men satt innestengt mot mål.

Så var Frøy til Biri på torsdag. Låg fint an mot siste sving, men så kom galoppen, og løpet var ødelagt. Synd, for merra til Astrid og Petter har fin form.

Lørdag var det ei lokalkjøring oppi Malvik, banen heter Jervalla. Lene Søyset tok en tur dit med 3-årige Søyset Storm, og den kom på 2. plass med tiden 1,44,6.

Søndag var det såkalt premiekjøring uti Bjugn. Der var det tre hester fra distriktet som startet. Beste plassering fikk Eir, som tok en sterk 2. plass for kusk Thomas Mjøen og eier Astrid Nyberg. Tiden vart 1,35,9.

Evigunge Danny Delight til Irene kom på 4. plass på tiden 1.17.4., og Big Dancer KB ble dessverre disket for galopp.

Førstkommende helg er det midtsommertrav på Varig Orkla Arena, årets største travstevne her oppe. Det er løp fredag kveld, og lørdag.

Se løpene fra Varig Orkla og Biri på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS