Travnytt:

Et travløp
Snonsøy Juva vant fortjent på Varig Orkla Arena sist lørdag.

Seier til Snonsøy Juva

Publisert

Det har vært to travkjøringer siden siste rapport. Vi begynner med kjøringa som var sist lørdag kveld.

Og hvilken kveld det var for Randi og Jon Fiske. Deres 6 år gamle hoppe, Snonsøy Juva tok sin første seier på tiden 1,33,8, og kusk var Jarle Morten Sørmo. Merra har vist fin form i det siste, og den seieren var så fortjent. De trener merra hjemme, artig at det endelig lyktes med seier. Å få en seier på travbanen er neimen ikke enkelt.

I samme løp startet også Frøy, som eies og trenes av Petter og Astrid. Men den rota seg bort med galopp, og endte i det slagne felt. Stor fart har ho, men ho er for usikker enda. Men det blir nok bedre etterhvert når ho får mere rutine.

Danny Delight til Irene var også til start, er i veldig fin form for tiden, og det vart 5. plass på tiden 1,15,4. Det var et løp som inngikk i NM for damer, der 12 jenter fra hele landet konkurrerte i 2 løp, der den beste sammenlagt blir norgesmester. Det var Silje Kristin Eilertsen fra Harstad som kjørte Danny. Norgesmester vart Josefine Eilertsen, som er søster til nevnte Silje. Josefine er bosatt sørafor, ho er mest kjent for å ha vært treneransvarlig for superhesten Odd Herakles de siste åra.

Søndag for ei uke siden var det også travløp på Varig. Bare en hest fra dalføret var til start da. Søyset Norah til Lene Søyset . Den 3-år gamle merra kom på 4. plass på tiden 1,32,9., kjørt av Per Einar Sørmo. Det vart et roteløp for Norah, vart sjenert til galopp et par ganger, men avslutta veldig bra. Neste start for denne blir på Bjerke i slutten av august, da er det kvalifisering til Norsk Travkriterium, årets største løp for 3-åringer. Der er det tøff motstand, så det blir spennende å se hvordan det går.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS