Nytt fra travbanen:

Scarselli mot mål som nr 3 i 10. løp på Varig Orkla Arena søndag kveld.

Scarselli på tredjeplass

Publisert

Det var travkjøring på Varig Orkla Arena søndag kveld. Men først går vi tilbake til forrige mandag. Var løp da også.

Da starta Nils Stokke med begge sine hester. Karl Ove Nordtømme som vanlig kusk på begge. Begge tok premie. Stormare nr. 6 på tiden 1,26,6, og Odins Blessa nr. 8 på 1,27,8. Går fine løp, hestene til Nils.

Snonsøy Juva til Jon og Randi Fiske var dessverre i galopphumør og ble disket.

Så tilbake til søndagen.

Der kom Scarselli på en flott 3. plass i et unghestserieløp. Tiden vart på 1,17,8 over 2300m volte. Hesten til Irene Løfaldli og Arnhild Fiske ble kusket av Magne Olsen.

Stormare til Nils startet også, hadde ikke sin beste dag og endte utenom premiene. Men han kommer nok sterkere tilbake senere.

En annen ting fra søndagens kjøring vil jeg nevne selv om det ikke direkte gjelder lokale hester. Eirin Sørmo som ble utsatt for en stygg ulykke for 3 år siden, ble kvestet av en hest og ble stygt skadet. Men Eirin er tøff, ståpåvilje og trening har gjort henne ganske bra igjen. Ho trener hesten sin, og nå gjorde den comeback, og sannelig så vant den et løp over 2800m. Hesten heter Chianti Premium og ble kusket av pappa Per Einar Sørmo. Det lokale innslaget i denne historia er mora til Eirin, Siw Helen Husby som er opprinnelig fra Bæverdalen. Ho var selvsagt tilstede på banen, og der kom det mange gledestårer. Vart mesta litt rørt e å, det der var så artig. Hesten har betydd veldig mye for Eirin i disse årene. og dette var så fortjent.

Powered by Labrador CMS