Mandagstrav på Varig Orkla Arena

Et travløp
Søyset Norah og kusk Jarle Morten Sørmo (i rødt og gult) lå på tredjeplass midtveis i løpet. De endte på tredjeplass til slutt.

En innbringende kveld for de lokale hestene

Publisert

Hele seks hester fra Rindal/Surnadal til start på Varig Orkla Arena denne mandagen.

Først ute, og med den beste plasseringa, var Søyset Norah til Lene Søyset, som tok en flott 3. plass med tiden 1,33,5. Her var det veldig god kusking av Per Einar Sørmo, som tok sjansen og kjørte innvendig i siste sving.

I samme løpet var også Soprano med. Den har startet lite i år, men viste fin framgang og tok 5. plass for mesterkusk Jomar Blekkan. Eiere her er Stall Sirius, trener er Lars Ole Harang

Så var det to rindalshopper som møttes i samme løp. Best var Tipo di Vittoria til Heidi Røen Solheim, som vart nr 4 på tiden 1,17,2. Tipo har i løpet av året vist fin framgang, og er blitt stabil og god. Atle Solhus var kusk for Tipo.

Irene Løfaldli hadde med seg Scarselli, som hun eier sammen med Arnhild Fiske. Den kom på 6. plass på tiden 1,17,5. Scarselli har vært lenge borte, og gjorde et bra løp for Veronika Bugge. Var litt hindringer underveis, men avslutta storartet. 

Big Dancer KB startet også, men denne gangen galopperte hesten til Heidi fra start, og da var det kjørt for dens del.

Sist ute var Snonsøy Juva til Randi og Jon Fiske. Med Jarle Morten Sørmo i vogna vart det 5. plass på tiden 1,33,3. Den er jevn og går gode løp hver gang.

Alt i alt en fin og innbringende dag på Varig Orkla Arena for de lokale hestene.

Powered by Labrador CMS