Det var bra oppmøte på Rindalsskogen Skytebane søndag ettermiddag.
Skyteledere er Håvard Norli (til venstre) og Per Egil Rønning, skytteren er Erlend Romundstad.

Klare til storviltjakta...

Fulle hus på skytebanen til Rindalsskogen Skytterlag...

Publisert

Høstens små- og storviltjakt nærmer seg. Rindalsskogen skytterlag har gjennom sommeren arrangert skytinger for de obligatoriske trenings-skuddene og for oppskyting til storviltjakta.

Tore Simonset (til venstre) og Geir Dromnes skyter prøveskudd.

Vi har hatt mellom 5 og 20 skyttere på kveldene gjennom sommeren, sier Ola Børset, en av de tre komite medlemmene som arrangerte søndagens skyting. For det meste er det skytterlagets egne medlemmer som benytter seg av muligheten på disse onsdags- og søndagskveldene, men det hender også at skyttere som ikke er medlemmer stikker innom. Skytterlaget har 164 medlemmer, noe som må sies å være bra for et lite skytterlag. Rindalsskogen Skytterlag konsentrerer sin aktivitet til å tilby trening og oppskyting til jakta. Vi er for små til å kunne ta på oss noen større arrangement.

Skyting på Skytebanen
Ola Børset bemannet sekretariatet i klubbhuset for registrering av trenings-skudd og oppskyting under søndagens skyting.

Inne i det koselige klubbhuset er det også en sittegruppe hvor det er mulig å sette seg seg ned å slå av en prat.
Det sosiale er også viktig, sier Olav Børset. Mange bare haster innom banen og skyter og tar seg ikke tid til å stikke innom klubbhuset for å ta en jaktprat etter skytingen.
Fordelen med å bruke skytebanen til Rindalsskogen skytterlag er at det er et sosialt miljø, og med bare tre skiver og to skyteledere blir det veldig bra service og oppfølging under skytingen, avslutter Olav.

Olav Børset (til venstre) og Per Johan Oppedal slår av en prat i sittegruppa i klubbhuset.

Kveldens skyting var den niende gjennomføringen i sommer, og for de som enda ikke har avlagt de obligatoriske 2x15 prøveskudd og oppskyting er det enda tre gjennomføringer til før jakta starter.

Powered by Labrador CMS