Rindal kommune melder - Oppdatering torsdag kveld:

Informasjon fra kriseledelsen i Rindal kommune angående uværet Gyda

Veier

Rindal kommune overvåker situasjonen og konsekvensene av uværet Gyda nøye. Fylkesvei 65 er stengt både i retning Orkland og i retning Surnadal. Veiene over Resdalen, FV 6166 til Å i Meldal og veien via Lomunddal til Hoston, FV 6170 er begge åpne og er forbindelsesveier ut av kommunen. Veiavdelinga i Trøndelag fylkeskommune har begge disse veistrekningene under ekstra overvåkning slik situasjonen er.

Skole og barnehage

På grunn av flom og usikre veier er både Bolme barnehage og Rindal skole og SFO stengt i morgen fredag. Det blir digital undervisning for elevene ved skolen.

Beredskap

Kommunen har hatt møter i kriseledelsen, og det er opprettet kontakt med Røde Kors, Saniteten og Heimevernet, som alle kan bistå om situasjonen skulle tilsi det.

Vær forsiktige

Vi oppfordrer innbyggerne til å være forsiktige og ha respekt for de sterke naturkreftene. Vi oppfordrer til at folk ikke ferdes unødig på veiene, spesielt de to utfartsårene ut av kommunen. Bistå gjerne naboen om det er utfordring med de store vannmassene, men sett ikke liv og helse på spill.

Pumper

Rindal kommune har pumper til utlån om det er utfordring med vann i kjellere.

Teknisk vakt Rindal kommune nås på teknisk vakt sin telefon: 416 45 070

Mons Otnes, kommunedirektør

Vibeke Langli, ordfører


Informasjonen finnes også på Rindal kommune sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS