Politiet melder:

Politiet rykket ut Polaris Nordmøre etter innbruddet lørdag 23. september.

Enda en person er pågrepet i forbindelse med innbruddet hos Polaris Nordmøre

Publisert Sist oppdatert

Natt til lørdag 23. september ble det begått innbudd i butikken til Polaris Nordmøre i Øvre Surnadal, og kjøretøy og utstyr til en verdi av flere hundre tusen kroner ble stjålet. Nå har politiet i Surnadal kommet et stort skritt videre i etterforskningen. 

Fredag 29. september ble en person pågrepet i saken, og vedkommende ble fengslet etter et fengslingsmøte i Kristiansund. Personen ble senere avhørt.

Onsdag 4. oktober melder politiet i Surnadal at enda en person er pågrepet i saken. Også denne personen er avhørt, og en del av tyvgodset har nå kommet til rette, men ennå er mye på avveie. Etterforskningen pågår fortsatt, og politiet er interessert i å lokalisere resten av tyvgodset også.

Maja Lo, som er hovedetterforsker i denne saken, sier at politiet er veldig fornøyd med at etterforskninga har gitt resultater på forholdsvis kort tid. Hun understreker at i denne saken har samarbeidet med andre politistasjoner og andre politidistrikt fungert utrolig bra, og det har vært avgjørende for denne saken. Politiet i Kristiansund har virkelig stått på, og politiet på Oppdal har også gjort en veldig god jobb. Samarbeidet mellom politidistriktene er svært viktig når man har med mobile vinningskriminelle å gjøre, og denne saken er et eksempel på at det kan fungere veldig bra, sier Maja Lo. 

Hun understreker at de også har hatt et meget godt samarbeid med Polaris Nordmøre, som er fornærmet i saken. De har jobba på, og hentet inn informasjon fra forhandlere og annet som politiet har spurt etter underveis, og dette har bidratt til god flyt i etterforskningen.

Powered by Labrador CMS