Håndball 5. divisjon:

16-åringene Synne Kvendset Fiske og Hedda Forslund spilte sin første seniorkamp

Synne og Hedda debuterte på seniorlaget i sesongens siste bortekamp

Lørdag tok 5. divisjonslaget Surnadal/Sunndal turen til Tynset for å spille sesongens siste bortekamp.

Surnadal/Sunndal startet godt, og ledet 3 - 1 etter fire minutter. Hjemmelaget slo hardt tilbake, og gikk opp i ledelsen for første gang i kampen på stillingen 6 - 5. Til pause ledet Tynset/Alvdal 16 - 13.

Hjemmelaget scoret det første målet i andreomgangen, men Surnadal/Sunndal hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp. Åtte minutter ut i omgangen utlignet Hildegunn Henden Dalsegg til 18 - 18. Veteranen Henden Dalsegg (40) var en sentral spiller etter pause, og var svært delaktig i at Surnadal/Sunndal gikk opp i tomålsledelse 21 - 19 midtveis i omgangen.

Det ble en spennende avslutning på kampen i Tynsethallen. Da åtte minutter gjenstod utlignet hjemmelaget til 21 - 21, og scoret ytterligere to mål før toppscorer Kristin Hilstad Garte reduserte til 23 - 22 med knappe to minutter igjen av kampen. Hjemmelaget scoret på nytt, men med 30 sekunder igjen av kampen reduserte Henden Dalsegg til 24 - 23. Flere mål ble det ikke, og Surnadal/Sunndal tapte sesongens siste bortekamp.

16 år gamle Synne Kvendset Fiske og Hedda Forslund spilte sin aller første kamp på seniornivå i lørdagens bortekamp.

Når tre kamper gjenstår ligger Surnadal/Sunndal på 6. plass på tabellen med 20 poeng.

Kampfakta Tynset/Alvdal - Surnadal/Sunndal 24 - 23 ( 16 - 13 )