Mikkel Bakken fastsetter sluttresultatet til 10-0 til Rindal IL

Kalassifre på Rinnvollen

Rindal IL sendte Tiller 2 hjem med ti baklengsmål i bagasjen.

Publisert Sist oppdatert

Toppoppgjør i 5.divisjon

Det ble aldri det toppoppgjøret de fleste forventet da tabell topp i herrenes 5.divisjon, Rindal IL, tok imot tabelltoer Tiller 2 på Rinnvollen lørdag. Før kampen hadde begge lagene 33 poeng, men Rindal IL lå øverst på tabellen med langt bedre målforskjell. Det var et stekt redusert Tiller 2 som møtte på Rinnvollen, med 8 debutanter fra start, og som aldri var i nærheten av å true et motivert Rindal IL lag.

Lagene hilser før kampstart

Påskrudd hjemmelag

I motsetning til de to siste kampene, hvor Rindal IL trengte litt tid på å komme ordentlig i gang, tok de initiativet fra start, og allerede før minuttet var gått var de farlige frempå foran målet til Tiller 2.

I løpet av de første 25 minuttene var Rindal IL nær ved å lede flere ganger. De var blant annet alene med keeper to ganger, og med skudd i treverket, uten at det ga uttelling.

De fleste så denne ballen i mål etter å ha vært i tverrliggeren etter halvspilt omgang.

Etter 30 minutter fikk Rindal IL hull på byllen og gikk opp til 1-0 etter en perfekt heading av Torstein Heggem. Så begynte målene å renne inn. Sondre Næss Bolme la på til 2-0 etter å ha parkert sidebacken på sin side.

5 minutter senere la Daniel Hagen Eide på til 3-0, etter målgivende fra Roy Bolme. Før omgangen var slutt la Roy selv på til både 4-0 og 5-0 omtrent fra samme posisjon.

1-0 etter en perfekt heading fra Torstein Heggem
Sondre Næss Bolme legger på til 2-0
Roy Bolme legger på til 4-0

Selv med overbevisende 5-0 til pause kunne nok Rindal IL ha scoret 2-3 mål til. Tiller 2 gikk til pausen uten å ha satt burvokter Andres Grytbakk i Rindal IL sitt mål på en eneste prøve.

Fortsatte dominansen

2. omgang startet som den første sluttet med et klart spillemessig overtak til Rindal IL. Og allerede 2 minutter ut i omgangen fikk Jørgen Gjerstad stå helt alene og heade inn 6-0.

Jørgen Gjerstad legger på til 6-0 2 minutter ut i 2. omgang

Geir Bævre la på til 7-0 57 minutter, før vi i det 60. spilleminutt kunne notere første målsjanse i kampen til Tiller 2.

Det så lenge ut til at dette skulle bli sluttresultatet, men Rindal IL satte inn noen spillesugne reserver som ville det annerledes. Etter 84 minutter satte Mikkel Bakken utagbart i langhjørnet forbi Tiller 2 sin burvokter.

9-0 ved Ola Myklegard Aarnes

Etter 87 minutter scoret Ola Myklegard Aarnes sitt første mål for Rindal IL og økte ledelsen til 9-0, før Mikkel Bakken avsluttet kalaset i det 89. minutt med en suser etter et nydelig angrep av Rindal IL.

Antiklimaks

- Det ble ikke den kampen vi hadde forutsett, siden Tiller 2 stilte med så redusert lag, og det blir et lite antiklimaks når kampbildet ble som det ble. Men det var utrolig sporty gjort av Tiller å stille opp når de hadde så store problemer med å stille lag, sier trener Lars Ole Heggem.

Rindal IL leder nå avdelingen med 36 poeng med betydelig bedre målforskjell enn Tiller 2 som ble stående på 33 poeng, mens Malvik/Hommelvik ligger på tredjeplass med 31 poeng. Allerede neste helg er det duket for en ny hjemmekamp på Rinnvollen. Da kommer Utleira på besøk. Utleira ligger på 5.plass med 25 poeng, men med en kamp mindre spilt enn de tre topplagene.

Hele 8 spillere tegnet seg på scoringslista mot Tiller 2 - her er 7 av dem. I tilfeldig rekkefølge: Torstein Heggem, Sondre Næss Bolme, Daniel Hagen Eide, Jørgen Gjerstad, Geir Bævre, Mikkel Bakken (2) og Ola Myklegard Aarnes. Roy Bolme (2) er ikke med på bildet.