Blidspent revygjeng: (Øverst f. v.) Tor Rovik, Ove Åge Grimsmo, Tore Settemsdal og Lars Settemsdal. (Nede f.v.) Per Jarle Riksheim, Rita Settemsdal, Håkon Skrøvset, Kjersti Langeland, Grethe Settemsdal, Stine Rangnes, Brynhild Riksheim, Tina Hopstad, Martin Snekvik og Johnse Sættem. Petur Petersen var ikke til stede.

Endelig klart for revy igjen

Etter to år med koronapause er det igjen klart for Bøfjordrevy. Revysjef Ove Åge Grimsmo lover en underholdende forestilling med både nye og velkjente karakterer.

Publisert Sist oppdatert

Bøfjordrevyen er en tradisjonsrik revy. Som regel blir den gjennomført hvert år før påske, men har de to siste årene vært innstilt på grunn av smittevernshensyn.

- Vi ble nedstengt i mars 2020, så vi rakk ingen forestilling da, og siden har det vært restriksjoner, sier revysjef Ove Åge Grimsmo.

Nå kan imidlertid revygjengen fra Bøfjord Teaterlag med glede invitere til revy i Bøfjord grendahus igjen, med forestillinger den 8. og 9. april.

Videreført handling og original musikk

Årets revy vil bygge videre på handlingen fra forestillingen i 2019, "Levva Bøfjor'n". Versjonen i år vil være en mer tradisjonell bygderevy, med et fokus på mange humorsketsjer, enkelte mer dramatiske sketsjer, og selvproduserte sanger.

- Revyen vil inneholde ni sanger, alle laget spesielt for anledningen, smile Ove Åge.

Per Jarle Riksheim, Lars Settemsdal, Tore Settemsdal, Petur Petersen og Arthur Snekvik stiller i år igjen som band, og revysjefen forsikrer oss om at alt av musikalt innhold er i de beste hender.

Revysjef Ove Åge Grimsmo gleder seg til å få gjennomført Bøfjordrevy.

Kjente ansikter på scenen

I tillegg til nye karakterer og talenter på scenen, vil det også være mulig å se ringrever i aksjon. Johnse Sættem og Grethe Settemsdal har vært med på Bøfjordrevy siden 90-tallet, og Ove Åge vil med det garantere god stemning på scenen.

Ellers håper revysjefen at folk bestiller billett og kommer for å se det teaterlaget tror kommer til å bli en humorfylt bygderevy.

Billetter kan du bestille mandag 4. april kl. 17.00 - 20.00 og tirsdag 5. april kl. 17.00 - 20.00 ved å ringe 416 53 998. Det vil samtidig være billettsalg fra kl. 17.00 på forestillingsdagene, som kan betales med både Vipps og kontant.

Powered by Labrador CMS