To menn med tre håndholdte slåmaskiner.
Steffen Møkkelgård og Jon Moen hos RBL arrangerer tre høstdager i år. og lanserer blant annet Ariens snøfreser. Her er det Ariens slåmaskiner og beitepusser som er utstilt.

RBL inviterer til høstdager - med rabatter og store prisavslag

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har RBL AS i Rindal brukt å kombinere høstdag med snøscooterens dag, men i år fornyer de seg og utvider konseptet. Torsdag, fredag og lørdag denne uka blir det høstdager med mange gode tilbud. Snøscooterens dag kommer i november.

Steffen Møkkelgård, som er butikkansvarlig hos RBL, påpeker at Snøscooterens dag i november egentlig er litt i seneste laget for høstdag. Nå har de altså bestemt seg for å dele opp arrangementene, og utvide fra en til tre høstdager, fra 5. til 7. oktober. På høstdagene blir det svært gode tilbud på store deler av varespekteret i butikken. Noen leverandører kommer også innom for å promotere varene sine. 

Som vanlig på høstdag blir det enkel servering: kaffe, brus og noe å tygge på.

Elverktøy fra Milwaukee og Bosch

Torsdag kommer Ahlsell, som er Nordens ledende distributør innen sitt virkeområde. Ahlsell tilbyr et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr til profesjonelle brukere. 

RBL tar inn stadig flere varer fra Ahlsell, og den siste nyheten er elverktøy fra Milwaukee og Bosch. Torsdag blir det demonstrasjoner av et stort utvalg av elverktøy og andre produkter som Ahlsell forhandler. Det blir åpningstilbud på verktøy, i tillegg til at det er kampanje på Bosch i disse dager. 

Ahlsell kommer også til å arrangere en konkurranse på torsdag. De har med ett skrin med verktøy som man kan gjette vekta på, og den som er nærmest vinner skrinet. De vil også ha med kake og servere, for å feire at RBL har tatt inn Bosch og Milwaukee 🎂

Utstilte kofferter med elverktøy i et butikkvindu.
Elverktøy fra Bosch og Milwaukee.

RBL selger fortsatt verktøy fra Metabo, men de synes det er greit å prøve noen nye merker også, sier Møkkelgård.

Mange gode tilbud

Fra og med torsdag blir det høstkampanje på varer fra Kramp, som er RBLs hovedleverandør på butikkvarer. På fredag vil Kramp også ha en representant på plass i butikken.

Et traktordekk med kjetting på utstilr ved en butikk.
Lilleseth leverer kjettinger i alle varianter, og mange ulike traktorredskaper.

Som vanlig blir det gode rabatter på kjettinger fra Lilleseth, og hele 40% avslag på EasyOn-kjettinger. Lilleseth leverer også en del traktorredskaper. De har stor omsetning på slike dager og gir ofte gode prisavslag på forespørsel, sier Møkkelgård.

På høstdagene gis det også 25% avslag på lagerførte arbeidsklær og sko fra Helly Hansen.

Prisavslag på kjøretøy

I tillegg blir det stort fokus på kjøretøy, med kampanjer både snøscooter og på ATV. 

En manns om står mellom to ATV'er inne i et stort butikklokale.
Nå er det mulighet for å få et godt kjøp på eldre ATV-modeller, sier Steffen Møkkelgård.

Det har kommet en ny generasjon av ATV, generasjon 3 (G3), med nytt karosseri. Det kjøres derfor kampanje for å få solgt ut de gamle modellene. De nye modellene finnes i forskjellige varianter, med ulike motorstørrelser. På høstdagene gis det avslag på opptil tjuetalls tusen kroner på enkelte modeller.

ATV'er inne i et stort butikklokale.
Nye ATV-modeller.

Det er også store rabatter på SSV (som også kalles UTV). På noen av modellene er det prisavslag i tjuetusenkroners-klassen for et kjøretøy uten hytte, og nesten det dobbelte i avslag for et komplett innbygd kjøretøy. Disse tilbudene gjelder ut oktober.

En mann foran to SSV'er inne i et stort butiklokale.
Steffen Møkkelgård viser nye modeller av SSV, som selges til kampanjepris ut oktober.

Steffen Møkkelgård forteller at det er godt salg og stor etterspørsel etter både ATV og SSV for tida. Enkelte modeller blir raskt utsolgt.

Nå starter også høstkampanjen på snøscooter, med rabatter på 2023-modellene. Her kan man få avslag på ti tusen kroner eller mer på mange modeller. Det er på tide å lage plass til 2024-modellene, som skal gjøres klare til snøscooterens dag i november.

Snøscootere inne i et stort butikklokale.
23- modeller av snøscootere selges nå til redusert pris.

Lanserer Ariens snøfresere

En annen nyhet er at RBL har blitt Ariens-forhandler. De har tilgang til hele sortimentet til Ariens, blant annet håndholdte slåmaskiner og beitepusser. Nå lanserer de også Ariens snøfresere, både belte- og hjulgående. Steffen Møkkelgård forteller at Ariens er markedsledende på snøfresere. Redskapene er av prima kvalitet, så dette kan det bli bra salg av. 

En håndholdt snøfreser.
En håndholdt snøfreser.

ANNONSE:

Les mer om høstdagen og de ulike leverandørenes tilbud på RBL sin hjemmside

RBL AS er medlem av Trollheimsporten.

Powered by Labrador CMS