Kjøpesenter nr 40 i Alti-kjeden

Utsiden av et kjøpesenter. Asfaltert veg og parkeringsplass foran. Leilighetsbygg, skog og fjell bak.
Amfi Flekkefjord

Alti Forvaltning AS utvider porteføljen med senter i Flekkefjord

Det er nylig inngått avtale med Spor 2 Eiendom AS om forvaltning av selskapets kjøpesenter i Flekkefjord. Det skriver Alti Forvaltning AS i ei pressemelding fredag. Dette er det siste i rekken av flere sentre som er blitt en del av Alti-familien, og porteføljen teller nå 40 senter.

Amfi Flekkefjord ligger sentralt plassert på det gamle jernbaneområdet i Flekkefjord, like ved den nåværende rutebilstasjonen og med gangavstand til byens gågate. Primærmarkedet er Flekkefjord, og senteret har i tillegg et godt tilsig av kunder gjennom det store hyttemarkedet i området.

På senteret finner kundene et variert utvalg av butikker innen ulike bransjer, som samlet omsatte for kr. 281 millioner i 2022.

uttaler at «

– Amfi Flekkefjord er et godt etablert senter med spennende utviklingsmuligheter, og ligger i en region vi kjenner godt. Senteret blir et positivt bidrag til vår portefølje, og vi ser frem til å komme i gang med arbeidet, sier adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS.

Styreleder i Spor 2 Eiendom AS, Harald Henriksen, er godt fornøyde med avtalen som er inngått med Alti.

– Alti forvalter flere kjøpesenter i vår region, og vi tror det vil slå positivt ut for vårt senter. Senteret vil etter hver bli omprofilert til Alti sin kjøpesenterprofil, sier Henriksen.

Powered by Labrador CMS