Kathrine Mauset og Allan Troelsen fra Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank og SpareBank 1 Nordmøre. Bak ser vi arbeidsgruppa og stiftelsesstyret.
Kathrine Mauset og Allan Troelsen fra Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank og SpareBank 1 Nordmøre. Bak ser vi arbeidsgruppa og stiftelsesstyret.

Får den økonomiske drahjelpa de håpte på

Publisert Sist oppdatert

Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank og SpareBank 1 Nordmøre inviterte på pressekonferanse onsdag formiddag, for å presentere sitt engasjement i ny fotballhall i Surnadal.

Det var i forbindelse med sesongavslutningen på Syltøran i oktober at de konkrete planene og behovene i den forbindelse ble presentert først for offentligheten. Les saken vår fra den gang HER.

Leder i arbeidsgruppa for fotballhallen, Anders Grimsmo, presenterte denne onsdagen planene for hallen. Han fortalte hvor viktig hallen blir for fotballen og breddeidretten i Surnadal. Han viste til Sunndal der de har åpen fotballhall på helg vinters tid, med mange aktiviteter for barn og ungdom.

Anders Grimsmo var svært glad for gavene fra Sparebankstiftelsen og SpareBank 1 Nordmøre.

Allan Troelsen fra SpareBank 1 Nordmøre er glad for at banken kan være med å realisere hallen.

– Vi har trua på en hall der det skal bygges gode holdninger og verdier, og der inkludering er viktig, uansett forutsetninger, sa Troelsen.

Han var imponert over den gode jobben arbeidsgruppa hadde lagt ned.

Planen er at hallen skal være ferdig i desember 2023.

Sparebankstiftelsen Surnadal sparebank har vedtatt å tildele kr 3,5 millioner til prosjektet. SpareBank 1 Nordmøre har besluttet å tildele kr 2,5 millioner, 1,5 millioner av midlene utbetales i 2023, resterende gjennom en avtale som også sikrer drift av hallen i årene 2024-2028.

Powered by Labrador CMS