Foran: Una Langeland Gravvold, Kristian Gjersvold og Aurora Dønheim Berle sammen med flere representanter fra Surnadal taekwon-do klubb

Una, Aurora og Kristian tar med seg fem EM-medaljer hjem til Surnadal

Publisert Sist oppdatert

Una Langeland Gravvold, Aurora Dønheim Berle og Kristian Gjersvold har representert Norge i Europamesterskapet i Taekwon-do som ble arrangert i Spania denne uken.

Med seg hjem i bagasjen har alle tre med seg bronsemedalje fra lagkonkurranser, og i tillegg tok Una sølv i lagknusing og Aurora sølv i lag spesialteknikk.

Una og Aurora tok bronse i mønster, mens Kristian tok bronse i spesialteknikk. Sistnevnte var bare centimetere fra å kapre tredjeplassen i den individuell konkurransen.

Kjell Gunnar Polden i Surnadal taekwon-do klubb er svært godt fornøyd med prestasjonene som ungdommene har levert i Spania.

- Bare det å klare å kvalifisere seg til EM er en bragd, og det er helt fantastisk at de kommer hjem med bronsemedaljer. Dette er tre vinnerskaller, som helt sikkert hadde som mål å ta medalje i individuelle konkurranser. For meg derimot er det mer enn nok at de deltar, og jeg håper de har hatt en fin tur. Opplevelsene og erfaringene er minst like viktig som medaljene. De kommer hjem med erfaringer som klubben får nyte godt av, sier Polden.

I følge Polden gjorde Norge det svært godt som nasjon i EM i taekwon-do.

Powered by Labrador CMS