Rindal Il Fotball 4.Div

Fra oppvarmingen før kampen mot Ranheim TF 2 på Extra arena

Tap mot serieleder Ranheim

Rindal IL åpnest best og tok ledelsen, men Ranheim Toppfotball 2 snudde kampen og vant tilslutt 5-3

Rindal Il lå før kveldens kamp på Extra arena på en sjuende plass i Adressa ligaen 4.Div., mens Ranheim Toppfotball 2 lå på tabelltopp.

Rindal Il åpnet best

Rindal Il åpnet klart best, og før kvarteret var gått hadde Rindal Il fått en tomålsledelse på hjemmelaget. Begge målene ble scoret av Daniel Hagen Eide. Det første kom allerede etter tre minutter. Det andre kom etter elleve minutter da Hagen Eide satte ballen i mål alene med Ranheim sin keeper. Utover i omgangen kom Ranheim bedre med, uten at det ble de helt store sjansene, inntil Brage Aune reduserer for Ranheim TF 2 etter 31 minutter. Til tross for at Ranheim presser resten av omgangen står resultatet seg til pause.

Ranheim snur kampen

Andre omgang er bare 10 minutter gammel når Ranheim får straffespark. Et straffespark som Felix Brattbakk setter sikkert i mål og utligner til 2-2, selv om Anders Grytbakk er etter den.  Det blir mye Ranheim utover i omgangen og de legger på til både 3-2, 4-2 og 5-2 ved Brage Aune (2) og Dennis Torp-Helland etter hhv. 62, 83 og 86 spilte minutter.
Rindal Il kommer mer med på slutten av kampen, og Jørgen Gjerstad fastsetter sluttresultatet til 5-3 etter et hjørnespark i det 89.minutt.