Næringslivsdagen 2024

Tre mennesker på en scene, med en stor sjekk foran seg.
Allan Troelsen, administrerende direktør i Sparebank 1 Nordmøre, delte ut utviklingsprisen til Takstmann Øyås AS.

Takstmann Øyås AS er vinner av utviklingsprisen 2024

Onsdag arrangeres næringslivsdagen Surnadal, der Sparebank 1 Nordmøres utviklingspris for 2024 ble delt ut. Årets vinner av utviklingsprisen er Takstmann Øyås AS.

Publisert

Her er begrunnelsen for tildelingen: 

Prisvinneren er en bedrift som har vokst til å bli en av de aller største innen sin bransje i Midt-Norge.

Har også markert seg nasjonalt, med store, komplekse og viktige oppdrag i andre deler av landet.

Selskapet ble etablert i 2014, og har hatt en meget rask vekst fra starten, i både antall oppdrag, omsetning og antall ansatte. Det er nå et veletablert firma med et godt omdømme i sin bransje. Prisvinneren er opptatt av høy kvalitet for å skape godt omdømme og gjøre bedriften attraktiv i markedet. Den fokuserer på å levere tjenester som det er behov for, og å gi en merverdi til kundene.

Prisvinneren er svært utviklingsorientert, og markerer seg blant annet ved å ta posisjoner i aktuelle samarbeidsorgan både regionalt og nasjonalt nivå. Prisvinneren har fått gaselleprisen to ganger, nærmere bestemt i 2019 og 2022. Bedriftens daglige leder (som også er gründer og selskapets eier sammen med sin kone) har sammen med sine ansatte skapt en fantastisk reise i løpet av 10 år. I 2022 hadde selskapet en omsetning på 14,2 mill (over 40 prosent økning fra året før) og et årsresultat på 2,5 mill. Ifølge bedriftens egen hjemmeside har dens daglige leder lang fartstid i bransjen og bred erfaring innen bygg og eiendom. I hovedsak med bakgrunn som tømrer, byggmester, byggteknikker, prosjektleder, inspektører og takstmann.

Selskapet, som har hovedkontoret på Nordvik i Surnadal, har 14 takstkonsulenter som ansatt eller er tilknyttede samarbeidspartnere. Takstkonsulentene er sertifiserte for et bredt spekter av oppdrag; boligsalgsrapport, skadetaksering, tilstandsvurdering til verditaksering av boliger og næringseiendommer.

Powered by Labrador CMS