Rindal ledet to ganger, men tapte:

Rindal-trener Lars Ole Heggem.

– Bismak av burgeren på veien hjem

Mandag kveld målte Rindals beste fotballherrer krefter med Charlottenlund 2 på CSK Varmbo Arena. Lenge så det ut til at tre poeng skulle bli med hjem til Rindal, men to sene scoringer snudde kampen til hjemmelagets fordel.

Publisert Sist oppdatert

Rindal var klart kjappest ut av startblokkene i 5. divisjonskampen borte mot Charlottenlund, og bare fire minutter ut oppgjøret var Jarl Oskar Mykkelgård nær ved å sende rindalingene i føringen.

Det ble ikke scoring denne gangen, men både Rindal og Mykkelgård skulle lykkes senere i kampen.

Etter 10 minutter tok rindalingene likevel ledelsen, da Roy Bolme satte en straffe han selv hadde skaffet i mål.

Storscoreren måtte, dessverre for Rindal, ut med skade før kvarteret var spilt.

Også etter Bolmes scoring handlet det meste om bortelaget, som skapte flere gode sjanser til å øke ledelsen.

– Fornøyde med førsteomgangen

Charlottenlund 2 kjempet seg etter hvert mer inn i kampen, og bare en klasseredning fra Rindal-keeper Anders Grytbakk hindret balanse i regnskapet etter 29 minutter.

Utligning skulle det imidlertid bli, bare minuttet senere, da Andreas Strømsvik Lauvås satte inn 1-1.

Hjemmelaget hadde også et langskudd i tverrliggeren ti minutter før hvilen, men i stedet for "Challa"-jubel sørget Jarl Oskar Mykkelgård for at Rindal kunne gå til pause med ledelse.

Etter 42 minutter ble Mathias Furuhaug, som kom inn da Roy Bolme ble skadet tidligere i omgangen, spilt gjennom. Han slo så på tvers til Mykkelgård, som kunne skli inn Rindals andre scoring for dagen.

– Vi må være fornøyde med førsteomgangen. Da bør vi egentlig avgjøre kampen til vår fordel, sier Rindal-trener Lars Ole Heggem til Trollheimsporten.

Rindal tok initiativet også det første kvarteret etter pause, men slet med å omsette overtaket i store sjanser og mål. Heller ikke Charlottenlund 2 skapte mye utover i andre omgang, og kampen utviklet seg til å bli mer eller mindre en stillingskrig.

Med drøye ti minutter igjen av kampen skjer det som ikke skal skje, sett med rindalsøyne. I løpet av to minutter scorer Charlottenlund 2 to ganger, og 1-2 og tre Rindal-poeng ble plutselig til 3-2 og 0 poeng i bagasjen.

Tross iherdig kjemping for å skape sjanser til å utligne, ville det seg ikke for Lars Ole Heggems mannskap denne gangen, og dermed ender kampen 3-2 til Charlottenlund 2.

Vil slå tilbake mot Utleira

– 2. omgang er jevn, men vi skaper litt for få sjanser på dem. Så har vel Charlottenlund 2 tre sjanser etter pause, og scorer to mål, sier Lars Ole Heggem.

Rindal-treneren legger til:

– Selv om de ikke skaper noe særlig i 2. omgang, er det vel en av de dårligste omgangene vi har spilt i år, motstanden tatt i betraktning.

– Så dette var rett og slett et surt tap?

– Det kan du godt skrive, ja. Det var bismak av burgeren på "Mc'ern" på tur hjem, sier Rindal-treneren.

Etter mandagens kamp, har Rindal nå tapt tre kamper på rad. Nå er laget mer enn klare for å slå tilbake når tabelljumbo Utleira gjester Rinnvollen søndag klokka 14.00.

– Ja, da skal vi være klare for ny kamp, der vi har meget gode muligheter for seier, sier Heggem.