LESERINNLEGG:

Et gammelt gårdstun der det går en grusveg mellom hus og fjøs.
Parkeringsplassen ved Fossdalsvegen i Rindal.

Til dere som ikke betalte parkeringsavgift til Fossdalsvegen!

Publisert Sist oppdatert

Torsdag den 22. juni, om ettermiddagen, stod det 3 biler på parkeringsplassen foran bommen til Fossdalsvegen. Ingen av disse hadde betalt parkeringsavgift. At det skal betales avgift, kommer klart fram på info-tavle i forkant av plassen.

Vi er flere som har mange dugnadstimer på vegen. Dette for at alle skal få så fin veg som mulig. Vi betaler samme avgift som alle andre som bruker vegen. Derfor er det irriterende at noen få skal prøve å lure seg unna med å ikke betale parkerings/vegavgift.

Vi har nå på forsommeren sett at det er flere som unnlater å betale avgift. Dette kommer til å få konsekvenser for alle andre som bruker vegen. Vi trodde vi skulle unngå å gi gebyr for manglende betaling, som flere andre veglag gjør. Men nå må vi vurdere dette. Vi kan også måtte øke avgiftene, slik at vi har nok til grusing og annet vedlikehold på vegen.

Takk til alle dere som er med og betaler for å bruke vegen vår! Dere er tross alt i stort flertall. Dere gjør det mulig at vi kan ha den standarden som vi i dag har på vegen. Vi håper dere har hatt fine opplevelser i Fossdalen, og ønsker å komme tilbake. Det er dere som skjønner at alle må bidra til fellesskapet. En takk også til turstigruppa til Rindal IL, som har lagt til rette med mange fine oppmerkede turstier.

Kanskje neste gang jeg er på butikken eller bensinstasjonen, tar jeg en gratis soft-is. Fellesskapet kan jo betale for den.

Jarle Møkkelgård

Powered by Labrador CMS