Driva Cup

Surnadal IL Gutter 10 varmer opp

Fartsfylt på Syltøran

Med 50 deltakende lag i alderen 6-12 år var Syltøran fyllt opp med fotballglade barn både inne og ute 

Publisert Sist oppdatert

Søndag formiddag klokken 1100 gikk startskuddet for dagens første av hele 76 kamper under årets Driva Cup. Det ble en fartsfyllt dag på Syltøran.

Med 50 lag i alderen 6-12 år var Syltøran fyllt opp med fotballglade barn både inne og ute. På grunn av ustabile værmeldinger ble noen kamper flyttet inn i bankhallen. Her var noen av de minste lagene samlet, mens de litt eldre barna hadde kampene sine ute. Noen få regndråper ble det, men værgudene holdt seg på lag for det meste av tiden, og vi fikk oppleve en fantastisk dag på Syltøran.

Klare til kamp
Taktikkmøte før neste kamp ?

Med bli-med dans i pausen og flere stander ble ventetiden imellom kampene litt mindre for barna. Inne i hallen var det fullt av aktiviteter til barn. Noe sto fotballgruppa for selv og andre aktiviteter var det sponsorene som sto for. Det var hoppeslott, fotballdart, kaste konkurranse, lykkehjul, ansiktsmaling og tegnebord for å nevne noen og alle aktivitetene var tydelig veldig populære hos barna. 

Lykkehjul var en av aktivitetene inne i hallen
Ansiktsmaling må til. Luka Ranes Eidsli og Daniel Øyane fra SIL GJ6

Det var også mulighet for å få seg litt mat imellom slaga, med fiskeburger, pølse og brød, bakels og annet godt i kioskene, som satte salgsrekord denne dagen.

Salgsbord med mat inne i idrettshallen
Det var også mulighet for å få seg litt mat imellom slaga

Drivacup er et stort arrangement som krever mange frivillige og dugnadsånd. Med 50 lag, 76 kamper og 300 spillere er det mye som skal tilrettelegges og planlegges. Et vellykket arrangement,  og det er fint å se så mange barn med interesse for fotball  møtes. Etterhvert som lagene var ferdige med kampene, var det premieutdeling inne i bankhallen. Her ble alle deltakerne lest opp og premiert med hver sin pokal. 

Cupkomiteen kommer med en uttalelse om selve dagen selv: 

- 50 lag, 76 kamper med over 300 spillere har vi hatt på Syltøran idag. Vi i cupkomiteen er veldig fornøyd med dagen, og imponert over den store dugnadsinnsatsen som er lagt ned for å få cupen gjennomført.
Vi var spente i forkant av cupen og besluttet å flytte 2/3 av kampene innendørs grunnet dårlige værutsikter. Og dette gikk jo veldig bra. 

- Vi vil rette en stor takk til foreldre og besteforeldre som har stått på for at barna fikk en slik cup. Klubben er heldige som har så fine sponsorer som kommer å bidrar til at dette blir en fotballfest både på og utenfor banen. 

- Gjensidige gjentok suksesskonkurransen sin fra ifjor, der premien ikke er intet mindre enn en ipad. Den heldige vinneren ble Amalie Bertine Solem som spiller for Bøfjord/Bæverfjord IL. I tillegg til sponsorene sine konkurranser med fine premier, hadde vi vårt eget cuplotteri. 

Alle vinnerne er publisert på Surnadal IL sin facebook side.

Powered by Labrador CMS