ANNONSE:

Puls – magisk teater!

Menneske, maskin og magisk rabalder i Surnadal kulturhus tirsdag 20. september kl. 18.

Tenk deg at du støter på en diger kube! En massiv klump av rust, metall og skrot. Som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å våkne, og med ett er du fanget i en rekke av rare, uforståelige hendelser. Hva er det kuben vil med deg? Er det noen som styrer den? Og ikke minst: kommer du noen gang til å slippe unna ...?

Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Kan oppfinnelsene våre komme til å forandre oss på en måte som vi overhodet ikke kunne ha forutsett?

Puls er en morsom og spenningsfylt forestilling som leker med illusjoner gjennom fysisk, ordløst samspill og spektakulære effekter med mange overraskelser. Denne forestillingen er noe du aldri har sett før - rett og slett en gavepakke av overraskelser, spenning og magi!

Cirka Teater er et av landets mest erfarne scenekunstkompanier. De har produsert mer enn 40 forestillinger som har spilt både nasjonalt og internasjonalt, fått mange utmerkelser og imponert tusenvis av publikummere. Vi i Teatret Vårt er stolte over å co-produsere Puls sammen med dem.

OBS: Forestillingen har noen øyeblikk med høy støy, ta gjerne med ørepropper for små/følsomme ører!

Teaterstykket passer for alle fra åtte år.

Powered by Labrador CMS