Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Seier til Scarselli på Varig Orkla Arena

Publisert Sist oppdatert

Stor dag på travbanen i går kveld.

Den 3-årige hoppa Scarselli til Irene Løfaldli og Arnhild Fiske startet i sitt 2. løp og tok en lett seier på den sterke tiden 1,16,3 med Magne Olsen som kusk. Var spente på ho i dag. Har hatt noen problemer siden siste løp, gjennomgått 2 pencellinkurer, men det såg ikke ut til å hemme ho. Tok enkelt teten fra start og stakk fra på oppløpet. Det er Irene Løfaldli som er daglig trener.

I det samme løpet debuterte Ellinor, som eies og trenes av Petter Baalsrud. Ho har rukket å bli 5 år, men har hatt litt trøbbel på veien. Men Petter har trent og jobba godt, og ho gjorde et fint løp til 5. plass på tiden 1,17,1, kusk Inge Melby.

Svartemaja til Mads var også med innover, det er ingen stor stjerne, men i dag vart ho nr. 5 på ny rekord, 1,32,2. Det var vel det beste løpet ho har gjort. Kusk her var Inge Melby.

13 år gamle Søyset Kaiser til Lene Søyset har vært borte fra travbanen i noen år, men "pensjonisten" var tilbake igjen i dag. Nådde ikke opp til premie, men såg fin ut og gikk 1,28,7. Per Einar Sørmo kjørte her.

Ellers må jeg si at det er fint på den nye travbanen nå, fullt på restauranten, folk koser seg der. Gå inn på hjemmesiden til Varig Orkla Arena, bestille bord og ta en tur. Ellers går det selvsagt an å stå ute og!

Powered by Labrador CMS