Flere hester som konkurrerer i et travløp
Tipo di Vittoria ble nr 3 i sitt løp.

Gode lokale resultater på Varig

Publisert

Ny travdag oppi Orkdalen søndag kveld, med fine prestasjoner av våre lokale travere.

Heidi Røen Solheim stilte med begge sine hester. Først ute var Tipo di Vittoria med Magne Olsen som kusk. Fra et dårlig 12. spor såg det litt tøft ut, men merra gikk veldig bra. Ble sjenert til en liten galopp i første sving, men kom sterkt tilbake og endte på 3. plass med tiden 1,17,7.

Så kom Heidi ut med Big Dancer KB, som Jarle Morten Sørmo kjørte. Dårlig spor her også, 8. spor. Biggen er dog startrask så han kom frem i dødens (utvendig leder). Der ble han liggende resten av løpet, og da pleier hestene ofte å bli litt tamme på oppløpet. Men han kjempa på helt til mål, og vart nr. 3 til slutt. Ny solid rekordforbedring til 1,15,3. Sånne resultater som Heidi fikk denne gangen kommer ikke av seg selv. Ho jobber godt med sine hester. Kan også nevne at Heidi venter føll snart, og der er faren Lionel, han er tidenes mestvinnende norskfødte hest, nesten 17 mill. innkjørt.

Så var det evigunge Danny Delight til Irene Løfaldli som startet. Selv om den er blitt 10 år gammel så er lysten til å løpe fortsatt tilstede. Nå gjorde hesten sin start nr. 142, og det vart en fin 5. plass med tiden 1,14,3, godt understøttet av Atle Solhus. Irene har trent godt gjennom mange år, og nå får ho også god hjelp av Malin Mogset.

Sist ute var Mr. Pagadi til Ola Sylte Heggset. Den er i starten av karrieren, går jevne og fine løp, nå ble det 7. plass på tiden 1,19,4. Inge Melby var kusk.

Se løpene og resulatene på www.rikstoto.no

Neste løpsdag på Varig Orkla Arena blir mandag den 22. Flere hester fra dalføret skal starte da. Ta en tur, kort vei til travbanen nå.

Enda kortere vei blir det lørdag den 20., da blir det lokalkjøring på Syltmoen Travbane i Surnadal. Møt opp!

Powered by Labrador CMS