Lars Olav Lund, leder i Rindal idrettsråd, gratulerer Inge Hermann foss som årets ildsjel.

Inge Hermann Foss er årets ildsjel i Rindal

Hvert år hedres en ildsjel i Rindal med en velfortjent pris fra idrettskretsen. Denne gangen ble navnet på årets ildsjel kunngjort for et stort håndballpublikum, i forbindelse med damelagets kamp mot Ogndal/Steinkjer i Rindalshuset.

Publisert Sist oppdatert
Rett før kampen tok leder i Rindal idrettsråd Lars Olav Lund overraskende ordet for å kunngjøre hvem som er valgt til årets ildsjel i Rindal.
Inge Herman Foss får blomster og velfortjent applaus. Han har vært ildsjel i idretten i Rindal i 40 år.

Årets Ildsjel er en hederspris for fortjenestefullt arbeid for idrettens sak. Det velges en ildsjel i hver av kommunene i idrettskretsen. Prisen deles ut av Trøndelag idrettskrets på Idrettens hederskveld i Trondheim fredag 5. november.

Begrunnelse:

Inge Hermann Foss, Rindal IL har i 40 år har vært aktiv innen idrettslivet i Rindal. Han har bidratt både innen administrasjon og som idrettsutøver på hobbybasis, men det er som engasjert trener og i støtteapparat Inge Hermann er mest kjent og satt sine spor.

Årets ildsjel startet som håndballtrener i 1981, og har siden da trent lag så å si i alle 40 sesongene – ofte også flere lag! Gjennom disse 40 åra har han gjennom sin lange trenerinnsats og iver for idretten vært en sterk bidragsyter til at vi har et så godt og aktivt håndballmiljø i Rindal.

Inge Hermann har trent lag i alle aldersgrupper, og spesielt innsatsen og oppfølgingen til de aldersbestemte laga bør trekkes fram. Det kan nevnes at for en "håndballfamilie" har prisvinneren vært trener for tre generasjoner!

Gjennom 2021 har prisvinneren tilrettelagt ressurstrening for alle over 13 år, og ikke minst vært kreativ for å tilpasse aktiviteten på grunn av koronaviruset.

Vi har mye å takke de mange ildsjelene innen idretten for og Inge Hermann Foss er en av dem som fortjener all takk og oppmerksomhet for sin innsats.

I arrangementskomiteen under Trollheimsløpet på Trollbanen 2020.
Showkamp i 1997: Herrelaget til Troll anno 86 mot juniorlaget til Rindalstroll. Inge Hermann er med i dommertrioen sammen med Willy Karlstrøm og Kjell Bråten.
Idrettsmerkeprøver på Rinnvollen i 1989 eller 1990. Fra venstre Målfrid Nergård, Inge Hermann Foss, Unni Bolme, Gunn Marit Løfald, Magne Bjørnstad. Nede på Gresset, Pål Foss og Kennet Bjørnstad, i bagen Sondre Bjørnstad.
Håndballavslutning/hyggekveld i Torshall i 1989.
Powered by Labrador CMS