ANNONSE:

Vi søker frivillige til fritidsklubb og aktiviteter på Helsetunet

Rindal sanitetsforening og Rindal frivilligsentral vil i samarbeid invitere medlemmer, mødre, fedre og andre til å melde seg som medhjelpere/vakter til Fritidsklubben som arrangeres på frivilligsentralen.

Fritidsklubben er åpen på onsdag kl. 15.00-16.30 for elever i 5. klassetrinn, onsdag kl. 16.30-18.00 for 7. klassetrinn og torsdag kl. 15.00-16.30 for 6.klassetrinn.

Vi oppfordrer alle aldersgrupper som kan tenke seg å bidra i dette tilbudet om å melde sin interesse til Anni på Frivilligsentralen

AKTIVITETER VED LANGTIDSAVDELINGEN PÅ HELSETUNET.

Vi er også ute etter frivillige som kan tenke seg å bidra til aktiviteter for beboerne ved langtidsavdelingen ved Helsetunet.

Her er det snakk om hjelp til ulike aktiviteter av ymse slag på dagtid fra 11.00 eller ettermiddagstid etter 16.30. Det er ønsker om aktiviteter som bingo, sang, baking, bakelssteking, juleaktiviteter etc.

Ønsker du å bidra? Ta kontakt med Anni på Frivilligsentralen.

Tlf: 41445620 E-post: [email protected]

Du kan også melde deg som frivillig til disse eller andre aktiviteter, eller melde at du ønsker hjelp til noe, på Rindal frivilligsentral sine hjemmesider: https://rindal.frivilligsentral.no/

Powered by Labrador CMS