Travel helg for politiet

Politiet i Surnadal har hatt mye å gjøre i helga.

Fredag morgen ble det avholdt en promillekontroll på fv 670 mellom Skei og Kvanne. Det var 70 kontrollerte førere, og ingen reaksjoner, opplyser politiet.

Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om en utforkjøring i Røtet, som du kan lese mer om her.

Ca kl 18.30 lørdag kveld fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i veggen på et bolighet på Sylte. Bilen kjørte videre og ble borte, men kort tid etter kom melding om en bil som hadde havna i grøfta på Hamnesvegen, et par kilometer unna. Spor tydet på at det dreide seg om den samme bilen. 

Politiet mistenkte at føreren av bilen hadde kjørt i ruspåvirket tilstand. Bilføreren var skadet i utforkjøringen og ble fraktet til St Olavs hospital, hvor det også ble tatt blodprøver for å avklare om hun var ruspåvirket. Politiet oppretter sak på forholdet.

Politiet opplyser at det bare er mindre skader på huset der bilen krasja i veggen.

Nærmere kl 01.00 natt til søndag ble politet kontaktet av hotellet i Surnadal. Der var det en gjest som laget bråk, og hotellet ba om hjelp for å få personen fjernet fra stedet. Politiet rykket ut, og ga vedkommende pålegg om å forlate stedet. Personen dro fra stedet, men etter en liten stund dukket han opp igjen. Personen ble derfor anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet, og har blitt ilagt en bot for forholdet.

Powered by Labrador CMS